15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ζωή του Κόλιν Κάπερνικ έρχεται στο Netflix τον Οκτώβριο

    Ο Κόλιν Κάπερνικ υπήρξε αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα στο πρόσωπό του. Το 2016, προκάλεσε μεγάλη αντιπαράθεση στις ΗΠΑ. Στο άκουσμα του εθνικού ύμνου, πριν την έναρξη των αγώνων της ομάδας του, γονάτισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες αφροαμερικανών από την αστυνομία και τις φυλετικές διακρίσεις.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι San Francisco 49ers να λύσουν το συμβόλαιο. Καμία από τις 32 ομάδες του πρωταθλήματος δεν θέλησε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τον Νοέμβριο του 2017 ο Κάπερνικ έκανε αγωγή κατά της National Football League, κατηγορώντας της ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα ότι είχαν συνεννοηθεί ώστε να μην τον προσλάβει καμία.

    Η σειρά «Colin Black & White»

    Στις 29 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά 6 επεισοδίων για την εφηβεία του αθλητή. Η σειρά, με τίτλο «Colin Black & White» έχει παραγωγούς την Ava DuVernay και τον ίδιο τον Κάπερνικ. Είναι η ιστορία ενηλικίωσής του. Αφηγείται τα χρόνια πριν την NFL, όταν ο ίδιος «ερχόταν αντιμέτωπος με τα προβλήματα της φυλετικής καταγωγής, κοινωνικής τάξης και κουλτούρας ως μαύρος υιοθετημένος από οικογένεια λευκών».

    Μιλά για τις εμπειρίες, οι οποίες συνέβαλαν στη διαμόρφωση του Κάπερνικ-ακτιβιστή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε κατά της αστυνομικής βίας, τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τον ρόλο του εφήβου αθλητή υποδύεται ο Jaden Michael. Στο ρόλο των γονιών του είναι οι Nick Offerman και Mary-Louise Parker. Ο ίδιος εμφανίζεται στη σειρά ως ο αφηγητής του σήμερα, ο οποίος ξεναγεί τους θεατές στα εφηβικά βιώματά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “The Wheel of Time”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles