22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ιαπωνία: Κυκλοφορεί η πρώτη συσκευή του προγράμματος «Android One»

    Το πρόγραμμα «Android One» της Google, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2014 και η όλη ιδέα του εγχειρήματος αυτού ήταν να προσφέρει φθηνές συσκευές smartphones σε αναδυόμενες αγορές. Η αρχή αυτού του προγράμματος έγινε στην Ινδία και σταδιακά επεκτάθηκε και σε άλλες αγορές, όπως στις Φιλιππίνες, στην Ισπανία και στην Πορτογαλία. Αν και το πρόγραμμα δεν μπόρεσε να πετύχει πλήρως τους στόχους του, η Google ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα προσφέρει νέες συσκευές, μέσω νέων συνεργασιών.

    50877_1457818464-full

    Πλέον φαίνεται ότι οι υποσχέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν, καθώς μόλις πριν από μερικές ημέρες μόνο, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει η πρώτη συσκευή στην Ιαπωνία στα πλαίσια του προγράμματος Android One. Ο λόγος, μα φυσικά για το Sharp 507SH, το οποίο καταφθάνει με οθόνη αφής 5 ιντσών, SoC Qualcomm Snapdragon 617, διαθέτει 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας SD. Παράλληλα στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια κάμερα των 5MP καθώς και μια στο πίσω μέρος των 13MP, ενώ διαθέτει και μια μπαταρία 3010mAh.

    Αν και πρόκειται για μια συσκευή με τίμια χαρακτηριστικά, αλλά όχι κορυφαία, παρουσιάζει αντοχή απέναντι στο νερό και στη σκόνη, ενώ άγνωστη παραμένει προς το παρόν η τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles