13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iBag. Η τσάντα που σε σταματάει από τα υπερβολικά… ψώνια

    Αν είστε ιδιαίτερα σπάταλος/-η όσον αφορά τις αγορές σας και δεν μπορείτε με τίποτα να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από υπερβολικά (και περιττά ίσως) ψώνια, ήρθε η ώρα να ρίξετε μία ματιά στο concept της… iBag. Πρόκειται για μία “έξυπνη” τσάντα, η οποία έχει τη δυνατότητα να σας προφυλάξει από περιττά έξοδα με τον.. τρόπο της.

    ibag

    Αξιοποιεί τις δυνατότητες της πλατφόρμας Arduino, έχοντας τη δυνατότητα να σας προειδοποιήσει μέσω LED όταν πλησιάζετε ένα “αγαπημένο” κατάστημα ότι δεν πρέπει να ψωνίσετε (χμμμ… ή μήπως το αντίθετο). Αν αγνοήσετε το alert, μπορεί ακόμη και να στείλει SMS σε κάποιον που έχετε επιλέξει, ώστε να αναλάβει εκείνος να σας “συνετίσει” και να σας αποτρέψει από τα… έξοδα. Αλλά και αν ακόμη κι έτσι δεν πειστείτε να σταματήσετε να ξοδεύετε, υπάρχει πάντα και η περίπτωση να κλειδώσει, ώστε να μην έχετε πρόσβαση στα χρήματα ή την πιστωτική σας.

    Δεν ξέρουμε πόσο όλα αυτά μπορούν τελικά να σας γλυτώσουν από την καταναλωτική σας μανία -ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα που υπάρχουν λεφτά στο πορτοφόλι- ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την iBag εδώ ή να δείτε το ακόλουθο video.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles