25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ice Age: Scrat Tales: Ο Scrat κάνει σχεδόν…τα πάντα για το βελανίδι του (video)

    H νέα σειρά του Disney+, που φέρει τον τίτλο Ice Age: Scrat Tales, θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου του 2022 και τη φωνή στον -αγαπημένο χαρακτήρα από τις ταινίες Ice Age- Scrat θα δώσει ο Chris Wedges. To show θα περιλαμβάνει 6 αυτοτελή επεισόδια, στα οποία ο δημοφιλής ήρωας δε θα αναζητά μονίμως μόνο το βελανίδι του αλλά θα προσπαθεί να προστατέψει και το γιο του.

    Σε λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Ιούνιο αναμένεται το Disney+ να φτάσει και στη χώρα μας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ταινιών και σειρών που θα ικανοποιήσει ιδιαιτέρως τους φίλους της Marvel αλλά και των κλασικών και αγαπημένων της Disney. Μεταξύ άλλων σειρών που έχουν ήδη ανακοινωθεί, η υπηρεσία φιλοξενεί και τη νέα σειρά από το Ice Age franchise με πρωταγωνιστή τον αξιολάτρευτο Scrat που κυνηγά ασταμάτητα το βελανίδι του.

    Δείτε το τελευταίο video που έδωσε στη δημοσιότητα το Disney Plus

    Διαβάστε επίσης:

    11 νέες σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles