19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ηχεία και ακουστικά για… jingle bells τα Χριστούγεννα, από τα Public

    Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα Public σου προτείνουν δώρα ήχου, για να μπορείς να απολαύσεις μουσική με άψογη ποιότητα, τόσο εσύ όσο και οι αγαπημένοι σου!

    Φαίνεται τρελό το ότι φτάσαμε κιόλας στα Χριστούγεννα του “σωτήριου” έτους 2020, αλλά όντως, φτάσαμε! Και όλα δείχνουν πως θα περάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα σπίτια μας. Ε, τώρα που είσαι όλη μέρα στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά σου, σίγουρα θα έχεις έρθει κατά πρόσωπο με την δυσκολία της “ηχητικής συνύπαρξης”· τα παιδιά θέλουν χώρο και ησυχία για τα τηλε-μαθήματα, εσύ πιθανώς θέλεις το ίδιο για την δουλειά σου, και όλοι πρέπει να βρουν τρόπο και χώρο για να το κάνουν χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλο.

    Λοιπόν, η καλύτερη λύση είναι… ακουστικά και μικρά ηχεία, για να μπορείς κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι στο σπιτικό σου να απολαύσουν τα Χριστούγεννα, χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλο. Έχουμε να σου προτείνουμε ακουστικά, τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα, για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ή και να ακούς τη μουσική που θέλεις ή να βλέπεις ταινίες, χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου – και χωρίς να σε ενοχλούν – όταν και όποτε θέλεις. Επίσης έχουμε και μικρά ασύρματα ηχεία, τα οποία μπορείς να συνδέσεις τόσο με τον υπολογιστή όσο και με το smartphone, να ακούς αυτά που θέλεις αλλά και να τα μεταφέρεις όπου χρειαστεί με ευκολία! Και βέβαια αυτά αποτελούν και μια τέλεια πρόταση για δώρα για τα παιδιά, τον μπαμπά ή τη μαμά, για άντρες και γυναίκες!

    Τα ηχεία και τα ακουστικά είναι, εν πολλοίς, unisex, επομένως δεν θα κάτσουμε να τα ξεχωρίσουμε σε κατηγορίες “για άντρες” ή “για γυναίκες”. Στα Public μπορείς να βρεις διαφορετικά χρώματα σε αρκετά από τα μοντέλα που προτείνουμε, αν θες ντε και καλά να είναι τα ακουστικά… ροζ.

    Στην κατηγορία των ακουστικών, για αρχή έχουμε ενσύρματα ακουστικά, για να μην έχεις τον κίνδυνο να ξεμείνεις από μπαταρία στη μέση του μαθήματος ή του meeting, ενώ είναι τόσο φθηνά που μπορείς απλά να τα έχεις και ως “backup”. Μιλάμε για τα Crystal Audio, ενώ σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή υπάρχουν και τα JBL Tune 500, τα οποία βγαίνουν και σε ασύρματη έκδοση, αν δεν θες να ασχολείσαι με καλώδια, ενώ η τιμή τους είναι πραγματικά δελεαστική.

    Αν θέλεις κάτι, όμως, το οποίο θα σου επιτρέψει να δουλέψεις χωρίς ενοχλήσεις και ηχητικούς αντιπερισπασμούς, τότε έχουμε και δύο μοντέλα με active noise cancelling, τη λειτουργία που εξαφανίζει τους ήχους του περιβάλλοντος, είτε αυτοί προέρχονται από περαστικά μηχανάκια, είτε από την… ηλεκτρική σκούπα της γειτόνισσας! Τα JBL T600BT είναι μια καλή επιλογή, ενώ σε πιο υψηλή τιμή έχουμε και τα Sony. Και τα δύο μοντέλα είναι Bluetooth, διαθέτουν και μικρόφωνο αλλά και πλήκτρα διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ ο ήχος τους είναι άψογος.

    Περνώντας στα ασύρματα ηχεία, τώρα, μπορείς να δεις τα JBL αλλά και τα Sony, τα οποία έρχονται σε διάφορα χρώματα και είναι και αδιάβροχα! Ανεβαίνοντας τιμή, μπορείς να δεις ένα ακόμη μοντέλο JBL, και η επιλογή είναι δική σου!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles