18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iCube Tivizen: TV στην φορητή συσκευή σας, με iOS ή Android

    Αυτό που καθιστά τα αξεσουάρ tivizen ξεχωριστά δεν είναι μόνο η δυνατότητα που προσφέρουν στον χρήστη να παρακολουθεί ψηφιακή τηλεόραση στο κινητό ή στο tablet του, αλλά ότι δεν απαιτούν WiFi ή κάποια άλλη τεχνολογία (π.χ 3G) για να λειτουργήσουν ενώ κάποια, είναι εξοπλισμένα και με μπαταρία!

    Αναρωτιέστε για πιο πράγμα μιλάμε; Μα για τα εκπληκτικά DVB-T mobile TV tuners της σειράς tivizen της iCube! Στην διάθεση μας είχαμε τα tivizen pico for iPad και iPhone, tivizen pico Android και tivizen nano, που έχουν πολλές ομοιότητες αλλά και διαφορές.

    tivizen1

    Για την λειτουργία τους, είναι απαραίτητο να κατεβάσετε – φυσικά δωρεάν – την εφαρμογή “tivizen mini for phone” ή την εφαρμογή “tivizen mini for tablet” από το Google Play Store! Για τις συσκευές με iOS θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή tivizen dongle από το App Store της Apple.

    Στην περίπτωση του tivizen pico Android, είναι απαραίτητο να πούμε ότι υποστηρίζονται όλα τα smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Android v4.0 ή πιο σύγχρονη έκδοση του. Αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο για την λειτουργία του, είναι να υποστηρίζεται δυνατότητα USB host.

    tivizen2

    Στην περίπτωση του tivizen pico for iPhone & iPad, για να μετατρέψετε το iPad ή το iPhone σας σε φορητή τηλεόραση, χωρίς σύνδεση WiFi ή 3G, αρκεί να το συνδέσετε στον 30-pin υποδοχή (υπάρχει και έκδοση Lightning πάντως) και να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή που αναφέραμε και πιο πάνω και είστε έτοιμοι! Το χαρακτηριστικό που καθιστά ξεχωριστό το tivizen pico for iPhone & iPad είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί έως και για 9 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας! Το tivizen pico for iPhone & iPad είναι συμβατό με τα iPad 2 (iOS 4.3.5 ή ανώτερο), iPhone 4S, iPad 3rd Generation (iOS 5.1 ή μεταγενέστερο).

    Στην διάθεση μας, είχαμε και το tivizen nano, το οποίο διαφοροποιείται σε ένα πολύ σημαντικό τομέα. Επικοινωνεί με την συσκευή σας, όποια και αν είναι αυτή, Android ή με iOS, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία WLAN/ WiFi και μεταδίδει τηλεοπτικό σήμα σε πολύ υψηλή συχνότητα στην συσκευή σας. Επιπλέον, δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να εγγράψει το πρόγραμμα LiveTV της αρεσκείας του. Εκτός από κεραία, διαθέτει και μπαταρία, η οποία διαρκεί περίπου 3,5 ώρες.

    tivizen3

    tivizen4

    Αν θέλετε να μετατρέψετε το iPhone, το iPad, το Android tablet ή smartphone σας σε μία φορητή τηλεόραση, δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε. Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες τους! Τα προϊόντα tivizen για τις ανάγκες της παρουσίασης μας προσέφερε η εταιρεία itsmart.gr. To iCube Tivizen pico Android κοστίζει €55 , το iCube Tivizen pico for iPad & iPhone κοστίζει €55 ενώ το iCube Tivizen nano κοστίζει €109.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles