24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Είδαμε το gameplay trailer του Horizon Zero Dawn και είναι επικό!

    Κατ’ ευθείαν από το Tokyo Game Show, η Guerrilla Games και η Sony Interactive Entertainment έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο από το επερχόμενο παιχνίδι Horizon Zero Dawn, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο τρέιλερ, καθώς και 15 ολόκληρα λεπτά παιχνιδιού!

    sad

    Στο ρόλο της κυνηγού Aloy, ο παίχτης καλείται να εξερευνήσει έναν ζωντανό και πλούσιο κόσμο που κατοικείται από μυστηριώδη μηχανικά πλάσματα, να συμμετάσχει σε ένα συναρπαστικό και συναισθηματικό ταξίδι και να αποκαλύψει κρυμμένα μυστήρια φυλών που κατοικούν εκεί, αρχαία τεχνουργήματα και εξελιγμένες τεχνολογίες που θα καθορίσουν την μοίρα του πλανήτη και την ζωή της.

    Το παιχνίδι Horizon Zero Dawn αντιπαραβάλει δύο αντίθετα στοιχεία: παίρνει έναν ζωντανό κόσμο πλούσιο σε όμορφη βλάστηση και το γεμίζει με υψηλής τεχνολογίας μηχανές. Αυτό το πάντρεμα δημιουργεί έναν δυναμικό συνδυασμό από εξερεύνηση και gameplay. Πως κατάφεραν οι μηχανές να κυριαρχήσουν αυτόν τον κόσμο και ποιος είναι ο σκοπός τους; Τι συνέβη στον πολιτισμό; Εξερεύνησε όλες τις γωνίες αυτού του κόσμου, που είναι γεμάτος από αρχαία κειμήλια και μυστηριώδη κτίρια ώστε να να ανακαλύψεις το παρελθόν σου και να ξεθάψεις τα πολλά μυστικά της ξεχασμένης γης.

    Οι μάχες στο Horizon Zero Dawn βασίζονται στην ταχύτητα και την πονηριά της Aloy ενάντια στην ωμή δύναμη και το μέγεθος των μηχανών. Για να νικήσει έναν μεγαλύτερο και τεχνολογικά ανώτερο εχθρό, η Aloy πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την γνώση, την εξυπνάδα και την ευκινησία που διαθέτει, ώστε να επιζήσει.

    Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου 2017 για το PlayStation 4, αλλά μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

    https://www.youtube.com/watch?v=6gOdm0vvfmk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles