21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    IDEA: δέχεται αιτήσεις από νεοσύστατες επιχειρήσεις και αναζητεί νέες καινοτόμες ιδέες

    Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA στηρίζει για 7η χρονιά τους νέους κύπριους επιχειρηματίες, που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε πραγματική επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό δέχεται αιτήσεις από νεοσύστατες επιχειρήσεις, και ενθαρρύνει οποιονδήποτε άλλο που έχει μια καινοτόμο ιδέα και την αποφασιστικότητα να την υλοποιήσει, να την υποβάλει στο IDEA μαζί με ένα βασικό επιχειρηματικό σχέδιο.

    Στους υποψηφίους που θα επιλέγουν θα προσφερθεί ένα πολύ βοηθητικό πακέτο υποστήριξης (υπηρεσιών & μετρητών) η συνολική αξία του οποίου ανέρχεται έως και τις €60.000 ανά startup, με σκοπό την εμπορευματοποίηση της καινοτόμου ιδέας τους.

    Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Καινοτομίας IDEA έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα μεγάλο αριθμό νεοσύστατων επιχειρήσεων ( 74 ) μεταξύ των οποίων  είναι και μια κυπριακή νεοσύστατη επιχείρηση που έγινε πρόσφατα αποδεκτή στο Y Combinator, εξασφαλίζοντας μάλιστα  σημαντικές επενδύσεις από αμερικανικό ταμείο.

    Τέλος, αρκετές άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν προσελκύσει επενδυτικά κεφάλαια και επιχειρηματικές συνεργασίες από την Κύπρο και το εξωτερικό, έχουν δημιουργήσει δικά τους γραφεία, τα οποία στελεχώνουν με δικό τους προσωπικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles