21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    IDEA: Δέχεται αιτήσεις από νέους, φιλόδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση

    ideacy

    Την έναρξη 3ου κύκλου υποβολής αιτήσεων και δέχεται συμμετοχές από νέους, φιλόδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση, ανακοινώσε πρόσφατα το εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων IDEA.

    Σημειώνεται ότι το IDEA (Innovate.Develop.Excel.Accomplish) είναι μια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου και του International Institute of Management (CIIM). Διαθέτει  ένα ισχυρό δίκτυο στρατηγικών εταίρων καθώς και δεσμούς με το οικοσύστημα καινοτομίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Είναι μη-κερδοσκοπικό και έχει στόχο, αφενός την δημιουργία επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων και αφετέρου να συμβάλει δυναμικά στην εμπέδωση της κουλτούρας για ανάπτυξη της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

    Το IDEA στοχεύει σε μικρές ομάδες (2 – 5 άτομα) με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Το κόστος στήριξης της κάθε ομάδας ανέρχεται μέχρι τις €60.000.  Αιτήσεις γίνονται δέκτες απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας, με προοπτική διεθνούς επέκτασης ενώ ενθαρρύνονται ιδιαίτερα αιτήσεις από τον τομέα του «Financial Technology – Fintech».

    Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του IDEA και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Μαρτίου 2018.

    Για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το IDEA καθώς επίσης και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.ideacy.net.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles