18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ιδέες δώρων που ξεχωρίζουν από το itrend.gr. The style for mobile!

    Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα όμορφο δώρο στους αγαπημένους σου ή γιατί όχι και στον εαυτό σου…

    Το itrend.gr μάζεψε μερικές ξεχωριστές προτάσεις από πρωτότυπα αξεσουάρ για τα smartphones που όλοι μας δύσκολα πια αποχωριζόμαστε και θέλουμε να έχουν στυλ και προστασία.

    Power Bank αλουμινίου ROMOSS GT1 10000mAh

    protasi1

    Πανίσχυρο, λεπτό, από αλουμίνιο και με μπαταρίες Li-Polymer. Η νέα premium σειρά GT της ROMOSS φέρνει στα powerbanks το στυλ και την πολυτέλεια που ζητούσατε.

    Διαθέτει κάλυμμα αλουμινίου με ματ φινίρισμα ακριβείας, σε ασημί και ροζ χρυσό χρώμα. Το ROMOSS GT1, διαθέτει πραγματική χωρητικότητα μπαταρίας 10000mAh, ικανή να φορτίσει 4-5 φορές πλήρως ένα μέσο smartphone. Ακόμη, είναι εξοπλισμένο με 2 εξόδους USB 1Α & 2,1Α αντίστοιχα, για ταυτόχρονη, γρήγορη φόρτιση 2 συσκευών.

    Θήκη 360 μοιρών για iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus & Samsung συσκευές

    protasi2

    Μια διαφορετική και πρωτότυπη θήκη για iPhone & Samsung συσκευές που καλύπτει περιμετρικά τη συσκευή! Κατασκευασμένη από εύκαμπτο υλικό με βελούδινη υφή, προστατεύει 100% ενώ ”ντύνει” το smartphone σου. Έτσι μπορείς  να του αλλάξεις χρώμα αν το θελήσεις, χωρίς να φαίνεται τίποτα από το αρχικό του χρώμα.

    Μέσα στη συσκευασία υπάρχει Tempered Glass γυαλί οθόνης για να προστατεύει από γρατζουνιές. Έτσι το iPhone σου  προστατεύεται απόλυτα, πραγματικά 360°!

    Exofab Gel θήκες περιμετρικής προστασίας που κολλάνε σε λείες επιφάνειες

    protasi3

    To μοναδικό Gel protector pack της exofab αποτελείται από τα εξής:

    Aντιβακτηριακά gel προστασίας μπροστινής και πίσω όψης που έχουν την δυνατότητα να απορροφούν κραδασμούς. Κολλά σε γυαλί ή επίπεδη μη πορώδη επιφάνεια για να βγάζετε της καλύτερες hands-free Selfies!

    Aντιβακτηριακό Shell (Ultra-Thin) ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει διακριτική προστασία που διατηρεί τον σχεδιασμό της συσκευής. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διαθέτει το πιο λεπτό bumper της αγοράς.

    Θήκες Liquid Stars με κινούμενη χρυσόσκονη και αστεράκια

    protasi4

    Μια θήκη που το γυναικείο κοινό λατρεύει και ειδικά τις γιορτές! Διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, για μεγάλη γκάμα κινητών όπως iPhone 5/6/7/S5/S6/S7/S6 edge/S7 Edge. Απλά κουνήστε τη συσκευή σας και η χρυσόσκονη και τα αστεράκια θα σε εντυπωσιάσουν με την κίνησή τους.

    Ξύλινες θήκες σε διάφορα σχέδια για iPhone 6/6 Plus/7/7 Plus

    protasi5

    Φτιαγμένες στο χέρι και με λεπτομερές φινίρισμα, οι θήκες Exallo θα εντυπωσιάσουν με την κομψότητα και τη μοναδικότητά τους. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από 100% φυσική ξυλεία και ανακυκλώσιμα υλικά. Εφαρμόζουν άψογα στη συσκευή χάρη στη βάση σιλικόνης που διαθέτουν, ενώ δεν δίνουν αισθητά μεγαλύτερο όγκο.

    Θέλεις ακόμη περισσότερες πρωτότυπες προτάσεις για στυλ και προστασία στο smartphone σου; Μπες τώρα στο itrend.gr και διάλεξε τα αξεσουάρ που σου ταιριάζουν ανάμεσα σε περισσότερα από 1.000 προϊόντα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles