15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ΙδΕΚ: Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος «Innovate»

    Τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος «Ανάπτυξη και Προώθηση Διεθνώς Ανταγωνιστικών Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών από Υφιστάμενες Επιχειρήσεις (INNOVATE)», με κωδικό INNOVATE/1221, ανακοινώσε το  Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

    Ο προϋπολογισμός της Πρόσκλησης ανέρχεται σε € 6.000.000, και η μέγιστη χρηματοδότηση ανά έργο σε € 1.000.000.

    Το Πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας του ευρωπαϊκού μέσου Επόμενη Γενιά ΕΕ (NextGenerationEU) και εντάσσεται στο πλαίσιο των Προγραμμάτων «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία και στοχεύει στην υποστήριξη υφιστάμενων επιχειρήσεων από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, που θα επενδύσουν στην έρευνα και καινοτομία, για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών με δυνατότητα όσο το δυνατόν πιο άμεσης διείσδυσης στη διεθνή αγορά, καθώς και στην κινητοποίηση ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων για υποστήριξη της ταχείας ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

    Η Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Προτάσεων στην Πύλη IRIS του ΙδΕΚ, είναι η 22α Φεβρουαρίου 2022, 13:00. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην Πύλη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS του ΙδΕΚ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles