15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ιδού τα νέα Samsung Galaxy Buds Pro!

    Μαζι με τα Galaxy S21 series, στο σημερινο Unpacked η Samsung παρουσίασε και τα νέα, κορυφαία TWS ακουστικά της, ονόματι Galaxy Buds Pro. Μάλιστα, όσοι προπαραγγείλουν το S21 Ultra θα τα λάβουν ως δώρο.

    Εξωτερικά θυμίζουν αρκετά τα Galaxy Buds+ αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτονομία και ορισμένες σημαντικές διαφορές. Διαθέτουν 11mm woofers για πιο βαθύ μπάσο και 6,5mm tweeters για τις υψηλές συχνότητες. Στο εσωτερικό τους υπάρχει μια dedicated VPU (Voic Pickup Unit) που, σε συνεργασία με τα 3 μικρόφωνα σε κάθε bud, κάνουν εξαιρετικό διαχωρισμό φωνής και θορύβου. Επιπλέον, έχουν τη νέα τεχνολογία Wind Shield που σας επιτρέπει να μιλάτε με άνεση ακόμα και πάνω στο ποδήλατό/πατίνι σας ή οπουδήποτε έχει υψηλή ένταση αέρα.

    Προφανώς διαθέτουν active noise cancelling και η Samsung υποστηρίζει οτι μπλοκάρουν το 99% των θορύβων του περιβάλλοντος. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το επίπεδο του ANC για ιδανικά αποτελέσματα. Ένα νέο χαρακτηριστικό τους είναι και το Auto Switch. Επιτρέπει τη σύνδεση των Buds Pro με 2 συσκευές ταυτόχρονα, π.χ. δύο smartphones ή ένα smartphone και ένα tablet. Έτσι, μπορείτε να “περάσετε” από τη μια συσκευή στην άλλη χωρίς περιττές διαδικασίες. Αν, για παράδειγμα, βλέπετε μια ταινία στο tablet και χτυπήσει το κινητό σας, τα Buds Pro κάνουν αυτόματα pause στο video και “περνούν” στο smartphone. Όταν κλείσετε το τηλέφωνο θα κάνουν un-pause στο video!

    Συνεχίζουμε με το 360 Audio και το Dolby Head Tracking που θυμίζει το Spatial Audio της Apple. Αλλά υπάρχει και το Game Mode για το ελάχιστο, δυνατό, latency. Κάθε bud έχει μπαταρία 61mAh που του προσφέρει 5 ώρες χρήσης με ANC και 8 ώρες χωρίς ANC. Το case τους έχει μπαταρία 472mAh και συνολικά θα έχετε μια αυτονομία 18 και 28 ωρών αντίστοιχα (με και χωρίς ANC). Με ταχεία φόρτιση 5′ κερδίζετε 1 ώρα χρήσης.

    Τα Galaxy Buds Pro θα είναι διαθέσιμα σε Phantom Silver, Phantom Violet και Phantom Black χρώμα έναντι €229, από τις 29/1.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles