17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού το Glove Phone, το αντίθετο του… hands-free

    Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό, η κρυφή (ή όχι και τόσο κρυφή) ατζέντα των εταιρειών περιλαμβάνει ενασχόληση με το κομμάτι των wearable προτάσεων. Δεν είναι λίγες εκείνες οι εταιρείες που ετοιμάζουν smartwatches, για να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε φυσικά και στα γυαλιά της Google, τα οποία αργά ή γρήγορα θα κάνουν την εμφάνισή τους και σε consumer έκδοση.

    glove-phone

    Και κάπως έτσι φαίνεται ότι όλοι σκέφτονται… wearable. Εδώ βλέπουμε ένα σχετικό concept device του Sean Miles της Designworks, το οποίο ονομάζει glove phone. Ένα γάντι, λοιπόν, που μπορεί να παίξει το ρόλο όχι ακριβώς του τηλεφώνου σας, αλλά του Bluetooth accessory με το οποίο θα αξιοποιήσετε κάποιες από τις δυνατότητές του.

    Είναι κατασκευασμένο από ένα επαναχρησιμοποιημένο Bluetooth headset και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα του πώς η τεχνολογία των wearable gadgets μπορεί να επεκταθεί παντού.

    Όπως αναφέρει ο δημιουργός του στο BBC, με τέτοιες λύσεις “προσπαθούν να συνδυάσουν την τεχνολογία με καθημερινά αντικείμενα”.

    Το concept του βέβαια θέλει αρκετή δουλειά ακόμη, πάντως ένα τέτοιο γάντι με τη βοήθεια μίας flexible οθόνης αφής θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη από τα ενδεχομένως ενδιαφέροντα gadgets του μέλλοντός μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles