20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ιδού το νέο Samsung Galaxy Note 9: Όλα έτοιμα για το Unpacked που θα γίνει αύριο στη Νέα Υόρκη

    Samsung Galaxy Note 9 Deep Sea Blue

    Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη, θα γίνει το Unpacked του νέου Samsung Galaxy Note 9. Ανανεωμένη εμφάνιση, μεγαλύτερη αυτονομία, έξυπνο S–Pen και ακόμη πιο έξυπνος ψηφιακός βοηθός Bixby είναι μερικά από τα highlights του νέου Note 9.

    Σε γενικές γραμμές πάντως το νέο Note 9 δε θα αποκλίνει κατά πολύ από το Note 8 ως προς την εμφάνιση του. Θα λανσαριστεί όμως σε πολλά χρώματα, κάποια από τα οποία θα έχουν και fade αποχρώσεις. Όσο για τον αποθηκευτικό χώρο, η Samsung θα λανσάρει εκδόσεις Note 9 με 128GB, 256GB και για κάποιες χώρες εκδόσεις στα 512GB.

    Η καινοτομία του SPen

    Η πλέον συναρπαστική καινοτομία του Galaxy Note 9 θα είναι το S–Pen, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αποκτάει μικρόφωνο στην κορυφή του, κάνοντας τις συνομιλίες του εύκολες και βολικές. Ωστόσο, οι ακριβείς δυνατότητες του S–Pen παραμένουν μυστήριο, με κάποιες διαρροές να υποστηρίζουν πως το καινούριο S–Pen θα είναι στην ουσία μία Bluetooth συσκευή που θα έχει τη δυνατότητα χειρισμού και ελέγχου διάφορων λειτουργιών του smartphone.

    Το Samsung Galaxy Note 9 διαθέτει οθόνη 6,38 ιντσών με ανάλυση 1440×2960 pixels, επεξεργαστή Exynos 9810 ή Snapdragon 845. Η μπαταρία αναβαθμίζεται στα 4000 mAh σε σχέση με τα 3300 mAh του Galaxy Note 8, κατατάσσοντας την αυτονομία της συσκευής στην κορυφή των Galaxy smartphones. Επίσης, το νέο Galaxy Note 9 αναμένεται να λανσαριστεί σε δύο εκδοχές ως προς τη μνήμη RAM που θα διαθέτει, η μία εκδοχή θα λειτουργεί με 6GB RAM ενώ η άλλη με 8GB RAM.

    Fisheye camera για selfie 150 μοιρών

    Ένα χαρακτηριστικό που φημολογείται πως θα ενσωματώνει το νέο Galaxy Note 9 θα είναι η 8-MP fish–eye camera, που επιτρέπει λήψη εικόνας σε γωνία ακόμη και 150 μοιρών. Ανανεωμένη θα είναι και η 12-MP κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία θα διαθέτει προσαρμοζόμενο διάφραγμα και διπλό φακό.

    Ο Bixby γίνεται Bixby 2.0

    Ανταγωνιζόμενος τη Siri της Apple αλλά και τον Google Assistant, ο Bixby βάζει τα δυνατά του σε αυτή την έκδοση να δώσει έναν από τους καλύτερούς του εαυτούς. Θα μπορείς να καλέσεις τον Bixby 2.0 με το δικό του κουμπί στα πλάγια της συσκευής, ενώ θα μπορείς να τον εκπαιδεύεις στη δικιά σου φωνή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles