14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iΣυσκευές παντός καιρού χάρη στη LifeProof στην IFA 2012

    Μία από τις εταιρείες, τα προϊόντα της οποίας είδαμε στην IFA 2012 ήταν η LifeProof –η οποία σύντομα μάλιστα αναμένεται να έρθει και με κάθε επισημότητα στη χώρα μας. Στην έκθεση του Βερολίνου λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τα αξεσουάρ της LifeProof τα οποία είδαμε και… επί το έργο!

    Το iPhone σας μέσα σε μια τέτοια, δεν πρόκειται να καταλάβει απολύτως τίποτα -ό,τι κι αν του κάνετε (ή μάλλον ό,τι κι αν προσπαθήσετε να του κάνετε)!

    Οι άνθρωποι της εταιρείας για παράδειγμα, δεν φοβήθηκαν να «ντύσουν» ένα iPad με την αδιάβροχη θήκη τους και κατόπιν να το… βαπτίσουν ουκ ολίγες φορές μέσα σε έναν κουβά νερό! Περιττό να αναφέρουμε πως το iPad δεν έπαθε το παραμικρό. Οι δε προστατευτικές θήκες για το iPhone είναι ό,τι πρέπει για τους φαν της περιπέτειας αλλά και για τις περιπτώσεις που το smartphone της Apple διατρέχει κίνδυνο π.χ. στη δουλειά. Δοκιμάσαμε κι οι ίδιοι τον νόμο της βαρύτητας σε ένα iPhone «ντυμένο» με την παντός καιρού θήκη της LifeProof και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν κατάλαβε τίποτα.

    Και με το συγκεκριμένο κλιπάκι, το iPhone σας θα «δεθεί» γύρω απ' το μπράτσο σας, συνοδεύοντάς σας άνετα σε κάθε σας δραστηριότητα.

    Από κοντά και η βολική θήκη με την οποία το iPhone θα στερεωθεί στο μπράτσο σας –ιδανική για τους λάτρεις της γυμναστικής αφού μπορούν να ακούν τη μουσική τους και φυσικά να μη χάνουν κλήση χωρίς το κινητό να μπλέκεται στα πόδια ή τα χέρια τους. Παρ’ ότι στην IFA ήταν λίγο δύσκολο να βρούμε χιόνι (ο καιρός στο Βερολίνο παραμένει καλοκαιρινός), οι άνθρωποι της LifeProof μας διαβεβαίωσαν πως οι θήκες τους αντέχουν σε πάγο, κρύο και χιόνι αλλά και ζέστη, σκόνη, νερό, υγρά, άμμο και πτώσεις! Είναι συμβατές με iPhone 4/4S και iPad με τις τιμές τους να εντοπίζονται στα 63,58 ευρώ και 127,18 ευρώ αντίστοιχα.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles