16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μια bluetooth θήκη-πληκτρολόγιο για το iPad σας στην IFA 2012

    Ένα από τα αξεσουάρ που μας άρεσαν τριγυρνώντας στην IFA του Βερολίνου, ήταν η θήκη-πληκτρολόγιο για το iPad της ZAGG. Σίγουρα, δεν διεκδικεί όσκαρ καινοτομίας, ούτε πρόκειται για το προϊόν που μας εξέπληξε περισσότερο από καθετί άλλο, όμως δεν παύει να αποτελεί μια πειστική απάντηση στη μόδα που θέλει τα υβριδικά να είναι ό,τι πιο «trendy» έχει να επιδείξει η τεχνολογία επί του παρόντος.

    Κάπως έτσι μοιάζει το iPad σας με τη θήκη της ZAGG από κάτω του.

    Μιλάμε λοιπόν για ένα πληκτρολόγιο με ειδική σχισμή στην οποία θα μπει το iPad σας -η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth.. Η κατασκευή του είναι αρκετά στιβαρή με μεταλλικό φινίρισμα ενώ δοκιμάζοντάς το βρήκαμε πως ήταν και ιδιαίτερα βολικό στη χρήση. Η ZAGG το λανσάρει σε δύο εκδόσεις, την Pro και την Pro Plus: η πρώτη θα στοιχίζει $99 ενώ η δεύτερη θα έχει και οπίσθιο φωτισμό στα πλήκτρα και θα πωλείται έναντι $129. Και οι δύο πάντως έχουν μαγνητάκια στις γωνίες τους που τους επιτρέπουν να εφαρμόζουν τέλεια στο iPad, μετατρέποντας το πληκτρολόγιο σε ένα κορυφαίο αξεσουάρ μεταφοράς.

    Όπως βλέπετε η σύνδεση ανάμεσα σε iPad και πληκτρολόγιο γίνεται ασύρματα ενώ το tablet δεν πρόκειται να «παίζει» για κανέναν λόγο.
    Κι από κατασκευή η θήκη-πληκτρολόγιο δεν τα πάει κι άσχημα. Ωραίο φινίρισμα btw ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles