13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η… παιχνιδιάρα LG στην IFA 2012

    Τριγυρνώντας στους διαδρόμους και τα κτήρια της αχανούς Messe του Βερολίνου στην οποία διεξάγεται η IFA 2012, περάσαμε και από το booth της LG, εκεί όπου μεταξύ άλλων (για αυτά τα «άλλα» σας ενημέρωσε η Χριστίνα Κιτσάτη τις προηγούμενες ημέρες) η κορεατική εταιρεία παρουσίασε και τις προτάσεις της για τους gamers και τους φίλους των videogames γενικότερα.

    Παίζοντας StarCraft II στις νέες τηλεοράσεις με πάνελ IPS της LG.

    Στον μεγάλο χώρο της LG, τα videogames είχαν την τιμητική τους αφού καταλάμβαναν έναν διόλου ευκαταφρόνητο χώρο, έστω κι τα σχετικά προϊόντα στην πλειοψηφία τους δεν ήταν ακριβώς «φρέσκα». Πρώτες και καλύτερες ήταν οι οθόνες της σειράς TM92: στις 27 ίντσες με IPS πάνελ και υποστήριξη λειτουργιών Cinema 3D, Smart TV, Smart Share και Cinema Screen design, έκαναν το StarCraft II να δείχνει ωραιότερο παρά ποτέ (χρόνος απόκρισης, φωτεινότητα και αντίθεση ήταν όλα σούπερ).

    Προσπαθώντας να παίξω Air Penguin με το Magic Remote της LG με... όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία τελικά!

    Στη συνέχεια σειρά πήρε το Magic Remote, ένα τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη/παίκτη να το χρησιμοποιήσει και σαν ποντίκι. Το χρησιμοποιήσαμε με το Air Penguin, ένα παιχνιδάκι που είναι σε θέση να παίξουν οι κάτοχοι των Smart TV της LG, αν και οφείλω να ομολογήσω πως χρειάζεται φοβερή εξάσκηση προκειμένου να είναι κανείς σε θέση να το χειρίζεται αποτελεσματικά. Εγώ πάντως όσο κι αν δοκίμασα να ελέγξω το πιγκουινάκι με το –βολικό κατά τα άλλα- τηλεχειριστήριο, δεν τα κατάφερα…

    Ένα παιχνίδι, μία οθόνη, δύο παίκτες, δύο εικόνες. Πάνε οι εποχές του split-screen...

    Last but not least (που λένε και στο χωριό μου), οι 3D τηλεοράσεις με λειτουργία απεικόνισης διαφορετικής εικόνας για τον κάθε έναν από τους δύο παίκτες που παίζουν σε αυτή. Φανταστείτε μία τηλεόραση η οποία είναι σε θέση να προβάλλει διαφορετική εικόνα στα μάτια του κάθε παίκτη, χωρίς έτσι να χρειάζονται εκείνοι να καταφεύγουν στη λύση της χωρισμένης στη μέση οθόνης (aka split-screen) όταν θέλουν να παίξουν σε multiplayer, co-op ή versus.

    Αν μη τι άλλο πάντως πρόκειται για λειτουργίες που υπόσχονται να κάνουν στην όλη gameplay εμπειρία σας… level up!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles