19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Vibe X. Με οθόνη 5 ιντσών 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή και slim εμφάνιση [IFA 2013]

    Η Lenovo συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία το τελευταίο διάστημα στην αγορά των smartphones, παρουσιάζοντας στην IFA 2013 ένα ακόμη ισχυρό μοντέλο.

    lenovo-vibe-x

    Το Vibe X διαθέτει σώμα από πολυανθρακικό υλικό, οθόνη IPS 5 ιντσών ανάλυσης 1080p με pixel density 440ppi και με προστασία Gorilla Glass 3, ένα SoC της Mediatek, το τετραπύρηνο MT6589T στα 1.5GHz με 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.000mAh, ενώ τρέχει το Android 4.2.

    Ειδικότερα, στον τομέα της φωτογραφίας τα καταφέρνει περίφημα, καθώς η Lenovo το έχει εξοπλίσει με δύο πολύ καλές κάμερες. Η εμπρόσθια των 5MPixels αποτελεί μία από τις καλύτερες της αγοράς με ευρυγώνιο φακό 84 μοιρών για πολύ καλές φωτογραφίες πορτρέτα. Οι χρήστες χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ζουμάρουν εύκολα ενώ με το software editor μπορούν να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων. Επιπρόσθετα, η κάμερα των 13MPixels στο πίσω μέρος της συσκευής με αυτόματη εστίαση έρχεται με αισθητήρα φωτός για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, καθώς και LED flash.

    Το Vibe X διατίθεται με προεγκατεστημένο πρόγραμμα για φωτογραφίες που συστήνει στους χρήστες έναν καινούριο τρόπο για να βλέπουν και να οργανώνουν τις φωτογραφίες τους, με δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών tags και φακέλων και με διασκεδαστικούς νέους τρόπους τακτοποίησης της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να φτιάξουν παζλ με τις φωτογραφίες τους, αλλά και να τις χρησιμοποιήσουν σε διάφορα παιχνίδια. Το camera app καθιστά εύκολη την τροποποίηση ρυθμίσεων και φίλτρων, καθώς και την επεξεργασία και άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο.

    Το βάρος του νέου smartphone της Lenovo φτάνει μόλις τα 121 γραμμάρια και το πάχος του τα 6,9 χιλιοστά, καθιστώντας μία ιδιαίτερα κομψή πρόταση για την κατηγορία του.

    Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε την αναβάθμιση του δημοφιλούς Lenovo K900 smartphone, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, νέα χρώματα -πορτοκαλί και μαύρο– καθώς και επιλογές αποθήκευσης 16GB ή 32GB.

    Τα νέα προϊόντα της Lenovo αναμένονται, σύμφωνα με την εταιρεία, στην Ελλάδα στα τέλη του έτους.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles