16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Gear Circle. Τα Bluetooth ακουστικά που γίνονται… κολιέ (IFA 2014)

    Ακούγοντας αρχικά το όνομα Samsung Gear Circle ίσως κάποιοι πίστεψαν ότι οι Κορεάτες ετοίμαζαν το δικό τους ρολόι με στρογγυλή οθόνη κι όμως τελικά πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό. Συγκεκριμένα, είναι ένα ζευγάρι Bluetooth in-ear headphones, τα οποία, όταν δε χρησιμοποιείτε, ενώνοντας μαγνητικά δημιουργώντας ένα “κολιέ” το οποίο μπορείτε να φοράτε γύρω από το λαιμό σας.

    Samsung Gear Circle 2

    Λειτουργούν σαν ένα ζευγάρι οποιαδήποτε Bluetooth ακουστικά, καθώς σας επιτρέπουν να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις, να μιλάτε από το ενσωματωμένο μικρόφωνο, να δίνετε φωνητικές εντολές, ενώ συνεργάζονται, πέρα από το Samsung smartphone σας, και με το έξυπνο ρολόι Gear S και φυσικά με συσκευές και άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον, μπορούν να σας ειδοποιήσουν για μία κλήση ακόμη και με… δόνηση.

    Samsung Gear Circle

    Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους που έχει χωρητικότητα 180mAh, σύμφωνα με τη Samsung, φτάνει τις 300 ώρες αναμονής ή τις 11 ώρες συνεχούς χρήσης. Επαναφορτίζονται μέσω microUSB ενώ στις δυνατότητες τους διαβάζουμε ακόμη και την υποστήριξη… WiFi, αλλά και την αντοχή σε σταγόνες νερού και ιδρώτα χάρη στο p2i nano-coating.

    Θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμολόγησή τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles