21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αποκλειστικές photos από το OneTouch Xess, το tablet “θηρίο” της Alcatel που παρουσιάστηκε στην IFA 2015!

    Το OneTouch Xess είναι αναμφίβολα μία συσκευή που δύσκολα περνάει απαρατήρητη, καθώς το πραγματικά θηριώδες tablet της Alcatel, δε χωράει αμφιβολία ότι δίνει άλλο νόημα στην έννοια “tablet” (άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι ταμπλέτα με 17.3 ίντσες είναι κάτι που δύσκολα συναντάς).

    One Touch Xess (23)

    Περνώντας από το booth της Alcatel στην IFA 2015 είχαμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε απο κοντά και να πάρουμε μία γεύση από τις δυνατότητες του. Το Xess είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα δύσκολο να μεταφερθεί, παρόλα αυτά η ενσωματωμένη βάση στήριξης παρέχει σταθερότητα και μεγάλη ευκολία στο θέμα της τοποθέτησης.

    One Touch Xess (9)
    One Touch Xess (16)
    Επιπλέον, ένα χαρακτηριστικό του που μας έκανε εντύπωση είναι ότι έρχεται με μαγνητικό stylus, το οποίο “κολλάει” στη μεταλλική επιφάνεια και σίγουρα η ύπαρξη του χαρίζει μία λίγο πιο επαγγελματική χροιά, αλλά και μεγαλύτερές δυνατότητες στο θέμα του χειρισμού.

    One Touch Xess (2)

    One Touch Xess (17)
    One Touch Xess (6)
    Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, το Xess tablet θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα mid-range tablet, καθώς πέραν του IPS display των 17.3 ιντσών (ανάλυση στα 1080p), διαθέτει octa-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5GHz (MT8733 SoC της MediaTek), 2GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και “τεράστια” μπαταρία με χωρητικότητα στα 10.000mAh για μπόλικη αυτονομία. Τέλος, η Alcatel έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο θέμα του ήχου, καθώς τα dual JBL ηχεία της Harman, εγγυώνται καλύτερη ηχητική απόδοση και αναβαθμισμένη multimedia εμπειρία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles