12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ματιές στο δυναμικό Huawei Honor 7 (Hands-on & pics – IFA 2015)

    Όπως αναμενόταν το Huawei Mate S συγκέντρωσε πάνω του δικαιολογημένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι αυτή τη στιγμή το «δυνατό χαρτί» της Huawei για να αποσπάσει όσο το δυνατό μερίδιο στην αγορά και να μπει για τα καλά στο μάτι της Samsung και της Apple. Ωστόσο, στην IFA 2015 είχαμε την ευκαιρία να δούμε και από κοντά και άλλες συσκευές της και μία από αυτές ήταν το ιδιαίτερα πετυχημένο στην αγορά της Ασίας, Huawei Honor 7.

    Honor 7 (3)

    Πιάνοντας το Huawei Honor 7 στα χέρια μας άμεσα μπορέσαμε να διακρίνουμε εύκολα την premium αίσθηση που έχει μεταλαμπαδεύσει στο κινητό της, το οποίο μπορεί ναι μεν να διαθέτει high-end χαρακτηριστικά αλλά τιμολογιακά ανήκει στη μεσαία κατηγορία.

    Honor 7 (5)

    Honor 7 (6)
    To Honor 7 διαθέτει οθόνη στις 5.2 ίντσες (ανάλυση στα 1080p), octa-core CPU Kirin 935 με συχνότητα ρολογιού στα 2,2GHz, 3GB μνήμης RAM και main camera sensor στα 20 MP, αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 350 ευρώ.

    Honor 7 (10)

    Μπορεί το Honor 7 να έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για μία συσκευή που μπορεί να δελεάσει το καταναλωτικό κοινό, που αναζητάει μία ισχυρή συσκευή, αλλά δεν προτίθεται να δαπανήσει μία μικρή περιουσία για να την αποκτήσει (κάτι μας λέει ότι έχουμε να κάνουμε δηλαδή με ένα value for money best-seller)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles