20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Marshall παρουσιάζει το δικό της smartphone στο ShowStoppers event@IFA 2015!

    H Marshall είναι μία εταιρεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατασκευή ενισχυτών, οι οποίοι διακρίνονται για την ακουστική τους υπεροχή και φυσικά απευθύνονται στους λάτρεις του ποιοτικού ήχου. Ως γνωστόν, το Marshall brand είναι πολύ ισχυρό και σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση που η Marshall πλέον έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της κατασκευής ενισχυτών και έχει επεκτείνει ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της, παρουσιάζοντας στην αγορά ακουστικά, ηχεία, ακόμη και ένα… smartphone!

    Marshall (2)

    Το Marshall London smartphone είναι μία πρόταση που διακρίνεται για τον υψηλής ποιότητας και πιστότητας ήχο, καθώς τα στερεοφωνικά ηχεία που διαθέτει ξεχωρίζουν για το εμπλουτισμένο μπάσο και τον υψηλής ποιότητας ήχο. Με display στις 4.7 ίντσες (ανάλυσης στα 720p), Android Lollipop εγκατεστημένο, επεξεργαστή τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 410 με μνήμη RAM στα 2GB και 16GB αποθηκευτικόύ χώρου σίγουρα πρόκειται για μία αρκετά δελεαστική πρόταση, η οποία μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων εκείνων των users που αναζητούν ένα ποιοτικό smartphone που να διαπρέπει πραγματικά στον τομέα του ήχου.

    Marshall (5)

    Marshall (4)
    Μία πρώτη επαφή με το κινητό της Marshall είχαμε στο πλαίσιο του ShowStoppers event που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της IFA 2015 και δεν σας κρύβουμε ότι η αίσθηση που μας άφησε ήταν εξαιρετική, αν και με τιμή που προσεγγίζει τα 500 ευρώ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κομματάκι… τσιμπημένο. Πέραν του London smartphone στο ShowStoppers event είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και τα νέα premium ηχεία της Marshall, τα οποία θυμίζουν από άποψη design του γνωστούς ενισχυτές της δημοφιλούς εταιρείας και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles