23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε τον BB-8, το ρομποτάκι του Star Wars: The Force Awakens που κλέβει την παράσταση στην IFA 2015!

    Η Sphero είναι μία εταιρεία που στο παρελθόν την έχουμε γνωρίσει από το παιχνίδι Ollie. Η Sphero πρόσφατα σύναψε μία συμφωνία με τη Disney, που της δίνει τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα ρομποτικό παιχνίδι “ομοίωμα”, του νέου droid BB-8, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο Star Wars: The Force Awakens.

    BB8 (6) Ready

    Το BB-8 της Sphero αποτελεί ουσιαστικά ένα ανεπτυγμένο high-tech παιχνίδι, το οποίο φαίνεται να διαθέτει πολλά κοινά με τη φιλοσοφία του Ollie. Οι users μπορούν να κατεβάσουν την ειδική εφαρμογή και να κατευθύνουν το μικροσκοπικό ρομπότ, το οποίο σίγουρα θα αποζημιώσει τους users με τα εντυπωσιακά κόλπα που κάνει. Όμως ο BB-8 δεν αντιγράφει απλώς τις κινήσεις του ομώνυμου ρομπότ του Episode VII, αλλά παράλληλα διαθέτει μία σειρά από features που είμαστε βέβαιοι ότι θα ξετρελάνουν τους λάτρεις των gadgets, καθώς μπορεί να αλληλεπιδράει με τον κάτοχο του, δεχόμενο μία σειρά από φωνητικές εντολές, ενώ παράλληλα μπορεί να τεθεί σε patrol και explore mode.

    BB8 (10)

    BB8 (3)

    Το feature βέβαια που θα ξετρελάνει τους φανατικούς φίλους του Star Wars είναι ότι ο BB-8 δύναται να προβάλλει ολογραφικά μηνύματα, θυμίζοντας έτσι το μακρινό ξαδελφάκι του, R2-D2. Tο high-tech ρομπότ μινιατούρα BB-8 στοιχίζει 150 δολάρια και στην IFA 2015 είχαμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε εν δράσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles