20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γνωριμία με το νεανικό και trendy Pop Up της Alcatel! (Hands-On + Pics – IFA 2015)

    Η Alcatel μας έχει συνηθίσει στο να κυκλοφορεί μία ευρεία γκάμα συσκευών που ξεκινούν από την κατηγορία των entry-level smartphones και φτάνουν ακόμη και μέχρι τα επίπεδα των high-end κινητών. Στην IFA 2015, η Alcatel έκανε αισθητή την παρουσία της με μία σειρά «φρέσκων» συσκευών που απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό που αναζητά όσο το δυνατόν πιο οικονομικές λύσεις, που θα καλύψουν τις καθημερινές «basic» ανάγκες του.

    Alcatel Pop Up (4)

    Η σειρά Pop Up μαζί με τη σειρά Pop Star διακατέχονται από μία καθαρόαιμη entry-level φιλοσοφία, καθώς συνδυάζουν ικανοποιητικές επιδόσεις σε σούπερ τιμή και δοκιμάζοντας το Pop Up δεν μπορούμε να πούμε ότι μας δυσαρέστησε, καθώς έδειξε να ανταποκρίνεται πλήρως στα… «βασικά».

    Alcatel Pop Up (1)

    To Pop Up δεν πρόκειται για ένα μικρό τεχνολογικό τέρας, ωστόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα καλύψουν και με το παραπάνω τους περισσότερους users. Έτσι λοιπόν το μοδάτο κινητό της Alcatel διαθέτει οθόνη 5 ιντσών (ανάλυση στα 720p), οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 610 με τη συχνότητα ρολογιού να ανέρχεται στα 1.4GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13 και 5MP, ενώ όπως έγινε γνωστό θα διατεθεί σε μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό και κόκκινο χρώμα.

    Alcatel Pop Up (2)

    Alcatel Pop Up (3)
    Δείτε και το hands-on που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τις δυνατότητες του νέου entry-level smartphone της Alcatel…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles