21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα εντυπωσιακά εναέρια drones της DJI κατακτούν την IFA 2015!

    Τα drones αποτελούν μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές αυτή τη στιγμή στον κόσμο των νέων τεχνολογιών, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ασχολούνται ενεργά με τον συγκεκριμένο τομέα, κυκλοφορώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που σίγουρα μαγνητίζουν τα βλέμματα και προκαλούν το θαυμασμό. Μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής drones που χρησιμοποιούνται κυρίως για επαγγελματική χρήση είναι η DJI, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει γνωστή στους κύκλους των geeks για το πανίσχυρο Phantom drone.

    DJI IFA 2015 (5)

    Στην έκθεση IFA 2015 είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το γεμάτο από κόσμο booth της DJI και να παρακολουθήσουμε από κοντά μία επίδειξη του νέου πανίσχυρου drone της γνωστής εταιρείας, Inspire 1. Το συγκεντρωμένο πλήθος κοιτούσε με θαυμασμό το Inspire 1 να εκτελεί με μαεστρία και ακρίβεια τις εναέριες κινήσεις του, ενώ φυσικά από το booth της DJI δεν έλειπαν τα νεότερα μοντέλα Phantom, όπως επίσης και το Matrice 100 και το Guidance που αποτελούν λύσεις για τους πολύ απαιτητικούς.

    DJI IFA 2015 (2)

    DJI IFA 2015 (3)
    Το Inspire 1 πρόκεται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατηγορία των drones, καθώς το εν λόγω quad-copter διαθέτει κάμερα που του επιτρέπει να τραβάει video υψηλής ανάλυσης στα και φωτογραφίες στα 12MP, ενώ παράλληλα το αεροδυναμικό design καθιστά την «πτήση» του Inspire 1, μία μοναδική εμπειρία για τον χειριστή του. Παράλληλα, το Inspire 1 δύναται να πετάξει κοντά στα 18 λεπτά και η εμβέλεια του φτάνει μέχρι τα 2 χιλιόμετρα.

    DJI IFA 2015 (4)

    Εννοείται ότι από το booth της DJI δεν θα μπορούσε να λείπει και το “best-seller” Phantom 3 drone, το οποίο ξεχωρίζει για το εύχρηστο και έξυπνο σύστημα πτήσης, ενώ επιπλέον η standard edition του δύναται να τραβήξει HD video στα 720p. Το Phantom drone 3 μπορεί να πετάξει για περίπου 25 λεπτά και το εξελιγμένο σύστημα GPS που διαθέτει, επιτρέπει την αυτόματη επιστροφή του Phantom στο σημείο εκκίνησης του, ακόμη και όταν χαθεί το σήμα.

    DJI IFA 2015 (1)

    Τα περισσότερα drones της DJI αποτελούν επαγγελματικές λύσεις που απευθύνονται στους λάτρεις των εναέριων φωτογραφήσεων και videos, για αυτό και οι τιμές των drones της γνωστής εταιρείας είναι κάπως τσιμπημένες για τα ανώτερα μοντέλα (μπορεί, αναλόγως και με την έκδοση, ένα μοντέλο της DJI να ξεπεράσει ακόμη και τα 3500 ευρώ). Απολαύστε τις πτητικές δυνατότητες του Inspire 1 στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles