20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2017 – Samsung Gear Sport Hands-On (Photos & Video)

    H Samsung με το Gear Sport ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την  προϊοντική της γκάμα στο τομέα των wearables, σε μία κατηγορία που αν μη τι άλλο μέσω της πετυχημένης σειράς Gear, γνωρίζει πάρα πολύ καλά! Η νέα της πρόταση φαίνεται ότι προορίζεται για τους λάτρεις της κολύμβησης, καθώς διαθέτει water resistance στα 50 μέτρα και στις 5 ατμόσφαιρες, ενώ όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έρχεται με built-in GPS (ένα πολύ σημαντικό feature), αλλά και με προστασία IP68 / MIL_STD-810G για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή.

    Gear Sport (1)

    Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, το Gear Sport διαθέτει display τεχνολογίας Super AMOLED στις 1.2 ίντσες, διπύρηνη CPU χρονισμένη στο 1GHz, 768MB μνήμης  RAM και 4GB σε αποθηκευτικό χώρο, ενώ βασίζεται στο Tizen OS που ως γνωστόν φέρει την υπογραφή της Samsung. Επιπλέον, διαθέτει βάρος μόλις στα 50 γραμμάρια (χωρίς τα watch bands), ενώ η μπαταρία του Samsung Gear Sport έχει χωρητικότητα 300mAh, υποστηρίζοντας παράλληλα λειτουργία ασύρματης φόρτισης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι  αρέχει premium access στη σειρά εφαρμογών της Under Armor (Record UA, MyFitnessPal, MapMyRun και Endomondo) καθώς και το Spotify, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τη δραστηριότητά σας με τα αγαπημένα σας κομμάτια, ενώ παράλληλα δύναται να ανιχνεύσει αυτόματα τη διαστηριότητά σας, ώστε να διακρίνει αν περπατάτε, τρέχετε, ποδηλατείτε κ.ά. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το Gear Sport στο hands-on video και στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

    Gear Sport (3)

    dav
    dav

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles