11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2020: Με νέο concept ξεκινά σήμερα η μεγάλη διεθνής έκθεση τεχνολογίας

    Με νέο concept, λόγω πανδημίας, ξεκινά από σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου η Διεθνής Έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών (consumer electronics) και οικιακού εξοπλισμού (home appliances), IFA 2020.

    Ακολουθώντας τους περιορισμούς, που επιβλήθηκαν στις διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19 η φετινή IFA 2020 θα είναι κλειστή για το κοινό και θα διαρκέσει μόλις τρεις μέρες (από 3 έως  5 Σεπτεμβρίου). Υπενθυμίζεται ότι η Κυβέρνηση του Βερολίνου απαγόρευσε, μεταξύ άλλων, τη διεξαγωγή εκθέσεων με τη συμμετοχή άνω των 5.000 ατόμων μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2020.

    Έτσι, στο χώρο όπου οι εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, θα έχουν πρόσβαση μόλις 1.000 άνθρωποι της τεχνολογίας, 800 από τους οποίους θα είναι δημοσιογράφοι από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης από 50 χώρες, – μεταξύ των οποίων είναι και το digitallife.com.cy τα οποία έλαβαν ειδική πρόσκληση από τους διοργανωτές.

    Το νέο concept της IFA 2020 εστιάζεται φέτος σε τέσσερις βασικές λειτουργίες της έκθεσης, οι οποίες είναι:

    • IFA Global Presse Conference, η καινοτόμα «βιτρίνα» για brands, όπου δημοσιογράφοι από πάνω από 50 χώρες θα παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και τα προϊόντα των κορυφαίων brands της αγοράς.
    • SHIFT Mobility meets IFA Next, η κορυφαία πλατφόρμα για τις τεχνολογίες αιχμής, όπου επισκέπτες από τον χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών θα συναντήσουν για πρώτη φορά τον κόσμο της κίνησης.
    • IFA GLOBAL MARKETS, η ιδανική πλατφόρμα B2B επαφών και σημείο συνάντησης για OEMs και ODMs.
    • IFA Business, Retail & Meeting Lounges, όπου πωλητές της λιανικής θα συναντήσουν εκπροσώπους γνωστών brands, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την καλύτερη υγειονομική ασφάλειά τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η IFA Special Edition 2020, όντας η πρώτη υβριδική εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, παρουσιάζει εκθέτες από όλο τον κόσμο στο Βερολίνο, καθώς και στην ψηφιακή πλατφόρμα, IFA Xtended Space και την IFA Virtual Market Place. 

    «Μετά από τόσες ακυρώσεις εκδηλώσεων τους τελευταίους μήνες, η βιομηχανία μας χρειάζεται επειγόντως μια πλατφόρμα, όπου να μπορεί να επιδείξει τις καινοτομίες και, σταδιακά, να επανέλθει στην κανονικότητα. Η ανάκαμψη του κλάδου θα ξεκινήσει εδώ, στην IFA Berlin», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της IFA Berlin, κ. Jens Heithecker.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles