17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2022: Η συσκευή της Respiray που θα σώσει όσους υποφέρουν από αλλεργίες

    Η εταιρεία τεχνολογίας Respiray από την Εσθονία έχει βασική αποστολή της να κατασκευάζει wearables, που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιείς. Η πρώτη συσκευή που λάνσαρε είχε σκοπό να προστατεύσει από τους αερομεταφερόμενους ιούς. Τώρα το πλαίσιο του Showstoppers, η εταιρεία αποκάλυψε τη δεύτερη συσκευή της, τη Respiray Wear A+ που προστατεύει από τις αερομεταφερόμενες αλλεργίες. Η νέα συσκευή φοριέται γύρω από το λαιμό του χρήστη και βοηθά όσους έχουν πρόβλημα με τη γύρη, τη σκόνη ή τα ζώα.

    Το Respiray Wear A+ οδηγεί τον αέρα μέσα από ένα φίλτρο HEPA, το οποίο συγκεντρώνει τη γύρη, τη σκόνη κ.α. σωματίδια, προβάλλοντας καθαρό αέρα μπροστά από το στόμα και τη μύτη με υψηλότερη ταχύτητα από αυτή που χρειάζονται οι άνθρωποι για να αναπνεύσουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δημιουργεί έναν χώρο χωρίς αλλεργίες μπροστά στο πρόσωπο. Ο κατασκευαστής, με αυτή τη συσκευή θα μπορούσε να απλοποιήσει σημαντικά τη ζωή όλων αυτών που υποφέρουν από αλλεργίες. Το κόστος του Respiray Wear A+ ανέρχεται στα 99 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

     

    IFA 2022: H LEICA παρουσιάζει τον πρώτο της projector (digitallife.gr)
    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles