BREAKING

IFA 2023: Οι νέες εντοιχιζόμενες συσκευές που παρουσίασε η LG

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της IFA 2023 τη νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, προσφέροντας σε όλους μια «Καλύτερη γαστρονομική εμπειρία για όλους». Με ενεργειακή απόδοση, λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη και κομψό σχεδιασμό, η σειρά περιλαμβάνει: φούρνο InstaView™, πλυντήριο πιάτων QuadWash™, επαγωγική εστία με ενσωματωμένο απορροφητήρα (downdraft), ψυγειοκαταψύκτη και φούρνο μικροκυμάτων.

Η νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, ενισχύει το premium χαρτοφυλάκιο προϊόντων της LG, το οποίο περιλαμβάνει ήδη την κορυφαία Signature Kitchen Suite και αναμένεται να ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, αλλά και στην αγορά των οικιακών συσκευών συνολικά. Η εταιρεία παρουσίασε τον περασμένο μήνα το όραμά της να επεκταθεί στην αγορά εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, που αντιπροσωπεύουν το 70% της παγκόσμιας αγοράς και μπορούν να ενισχύσουν την LG, ώστε να γίνει μία από τις πέντε κορυφαίες εταιρείες εντοιχιζόμενων συσκευών.

Φούρνος LG InstaView™

O φούρνος 24 ιντσών της LG επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση Α++1, χάρη στην ενισχυμένη μόνωση και τον βέλτιστο έλεγχο θερμοκρασίας που διαθέτει. Ο νέος φούρνος διαθέτει γυάλινη πόρτα τεσσάρων στρωμάτων που ελαχιστοποιεί την απώλεια θερμότητας και ενσωματώνει την τεχνολογία LG InstaView™, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν εύκολα το εσωτερικό του φούρνου, χωρίς να χρειάζεται να τον ανοίξουν.

Επιπλέον, ο φούρνος InstaView™ της LG, συνδέει άψογα την αισθητική με τη πρακτικότητα, συνδυάζοντας ένα εκλεπτυσμένο, ματ μαύρο φινίρισμα, πλήκτρα αφής και εργονομική λαβή. Ο φούρνος παρέχει ειδικές ρυθμίσεις μαγειρέματος, όπως μαγείρεμα στον ατμό, sous-vide και τηγάνισμα στον αέρα, μέσω της ομοιόμορφης θερμότητας και τον ακριβή έλεγχο της ενσωματωμένης τεχνολογίας ProBake Convection™. Έτσι, γίνεται απλή υπόθεση για τους σεφ του σπιτιού να ζήσουν απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες. Ο καθαρισμός του φούρνου μετά τη χρήση γίνεται ακόμη πιο εύκολη υπόθεση, χάρη στην τεχνολογία EasyClean™ της LG, η οποία σας απαλλάσσει από το έντονο τρίψιμο και τη χρήση χημικών ουσιών. Ο καινοτόμος, νέος φούρνος της εταιρείας βραβεύθηκε με τα βραβεία iF Design Award 2023 και Red Dot Award 2023.

Επίσης, μαζί με τον φούρνο LG Instaview™ 24 ιντσών, παρουσιάζεται στην IFA o εντοιχιζόμενος φούρνος LG Steam Assistant.

Πλυντήριο πιάτων LG QuadWash™

Το πλυντήριο πιάτων LG QuadWash™ προσφέρει ενεργειακή απόδοση Α2, περιλαμβάνοντας τον καινοτόμο κινητήρα Inverter Direct Drive™ της εταιρείας, που προσφέρει βέλτιστη χρήση ενέργειας κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου.

Μέσω της τεχνολογίας LG QuadWash™, το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων, εκτοξεύει νερό με υψηλή πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις και απομακρύνει τους λεκέδες, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών. Παράλληλα, η αποκλειστική τεχνολογία TrueSteam™ της LG ελαχιστοποιεί τους λεκέδες νερού, προσφέροντας καθαρά και αστραφτερά αποτελέσματα3.

Το κομψό πλυντήριο πιάτων διαθέτει επίσης μία εύχρηστη οθόνη LED, η οποία φωτίζεται απαλά με μια διακριτική ένδειξη φωτός. Επίσης, συνδέεται με την εφαρμογή LG ThinQ™ μέσω WI-FI, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν με ευκολία τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων τους, να κατεβάζουν λογισμικό για νέους κύκλους πλύσης και να επιλύουν μικροπροβλήματα μέσω της έξυπνης διάγνωσης4.

Επαγωγική εστία LG με ενσωματωμένο απορροφητήρα

Η νέα επαγωγική εστία της LG είναι μια καινοτόμος συσκευή κουζίνας με ενσωματωμένο απορροφητήρα που βρίσκεται στο κέντρο της επιφάνειας μαγειρέματος. Το σύστημα χρησιμοποιεί

φίλτρα πλέγματος και προσφέρει μεταβλητές ρυθμίσεις ταχύτητας, απορροφώντας αποτελεσματικά τον καπνό και τον ατμό από το μαγείρεμα. Η εξαγωγή του αέρα πραγματοποιείται με ακρίβεια, ώστε να διατηρείτε την κουζίνα σας χωρίς οσμές. Τα φιλικά προς τον χρήστη κουμπιά αφής, τονίζουν τη διακριτική, minimal εμφάνιση της επαγωγικής εστίας, συμβαδίζοντας πάντα με την κορυφαία αισθητική των άλλων εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας.

«Το πακέτο εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας της LG, ενσωματώνει τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον άψογο σχεδιασμό που αναμένουν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο από την LG», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Αυτές οι κομψές εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας, προσφέρουν μια πιο βολική λύση μαγειρέματος και μια «καλύτερη γαστρονομική εμπειρία για όλους», ενισχύοντας την γκάμα των προϊόντων μας και εδραιώνοντας τη θέση μας στην ευρωπαϊκή αγορά».

Από 1-5 Σεπτεμβρίου 2023, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG (Αίθουσα 18, Messe Berlin) στην IFA μπορούν να δουν μια σειρά διαφορετικών προϊόντων από το νέο πακέτο εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, στις κουζίνες στην έκθεση LG Cooking Studio.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)