19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate S. Ανακοινώθηκε η ναυαρχίδα που κοιτάει στα μάτια τις Apple και Samsung! (IFA 2015)

    Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το Huawei Mate S θα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της IFA 2015 και να που έρχεται η ώρα της επίσημης ανακοίνωσής του με κάθε “τυμπανοκρουσία” στο press event της εταιρείας και με όλες τις λεπτομέρειες διαθέσιμες.

    Huawei_Mate_S_Colors

    Το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του Huawei Mate S είναι η οθόνη με υποστήριξη Force Touch, στη λογική αυτής που είδαμε στο Apple Watch και φημολογείται ότι θα διαθέτουν τα επόμενα iPhone. Έτσι, η οθόνη θα επιτρέπει σε κάποιον να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα με την πίεση που ασκεί σ’ αυτήν, βελτιώνοντας την αλληλεπίδραση του χρήστη με τη συσκευή. Αυτό το feature θα είναι διαθέσιμο, πάντως, μόνο σε επιλεγμένες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν αργότερα, παρ’ όλα αυτά η νέα ναυαρχίδα της Huawei και στις υπόλοιπες versions της διαθέτει specs που τραβούν το ενδιαφέρον μας. 

    Huawei_Mate_S_Pink

    Το Huawei Mate S διαθέτει έναν ιδιαίτερα προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που, σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποικιλία λειτουργιών (ακόμη και να απαντήσουν σε μία κλήση), χάρη στο Fingerprint Sense 2.0 software. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό “Κnuckle sense 2.0” βελτιώνει τη λειτουργία knuckle που είδαμε στο P8 και σας επιτρέπει να “σχεδιάσετε” κάτι στην οθόνη της συσκευής με την άρθρωση του δακτύλου σας ώστε να ξεκινήσετε μία εφαρμογή (π.χ. με το C ενεργοποιείται η κάμερα κ.ο.κ).

    Huawei_Mate_Edge

    Στα λοιπά specs, η νέα ναυαρχίδα της Huawei είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ έρχεται με χορταστική οθόνη 5,5 ιντσών AMOLED ανάλυσης Full HD με 2.5D Gorilla Glass και κυρτές πλευρές, ενώ διαθέτει 64-μπιτο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935, 3GB RAM, 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, κεντρική κάμερα 13MP με four-color RGBW imaging sensor, οπτικό σταθεροποιητή, dual color-temp LED flash lights και ανεξάρτητη μονάδα επεξεργαστή εικόνας, δεύτερη κάμερα 8MP, υποστήριξη dual-SIM, 4G και τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα που μάλιστα υποστηρίζουν τρία ξεχωριστά modes ηχογράφησης (interview, meeting και regular mode). H μπαταρία του φτάνει τα 2.700mAh και, σύμφωνα με τη Huawei, προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας, χωρίς προβλήματα.

    Το Huawei Mate S θα ενσωματώνει το Android 5.1 Lollipop με το EMUI 3.1, ενώ θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 30 χώρες ξεκινώντας από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. H standard έκδοση του με 32GB αποθηκευτικό χώρο θα διατεθεί σε γκρι ή σαμπανιζέ απόχρωση στα 649 ευρώ, ενώ η premium με 64GB αποθηκευτικού χώρου σε χρυσό ή ροζ χρώμα και θα κοστίζει 699 ευρώ.

    Huawei_Mate_S_Flat

    Η Force Touch version θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές αργότερα, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές σύντομα.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles