17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iFixit: πλήρες manual αποσυναρμολόγησης του Macbook Pro Retina

    Αν και η Apple μας έχει προειδοποιήσει ότι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να αποσυναρμολογήσουμε μόνοι μας τα Macbook νέας γενιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να προσπαθήσουμε. Προς Θεού όμως, όχι χωρίς να ξέρουμε τι κάνουμε, ειδικά με την «τσιμπημένη» τιμή των φορητών της Apple και με το εξεζητημένο service που απαιτούν, αν κάτι πάει στραβά.

    Μην ανησυχείτε όμως, αν υπάρχει κάποιος που ξέρει τι κάνει, είναι οι άνθρωποι του iFixit. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν έκαναν κάποιο «απλό» project, αλλά δημιούργησαν ένα πλήρες εγχειρίδιο χρήσης. Αυτό περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για πως να αποσυναρμολογήσετε ένα Macbook Pro Retina.

    Αν κάποιο εξάρτημα μπορεί να αφαιρεθεί, τότε σε αυτό τον οδηγό θα βρείτε πως γίνεται. Για τα εξαρτήματα που δεν περιλαμβάνονται, σημαίνει ότι είναι κολλημένα στη motherboard ή στο σασί, και δεν πρέπει να τα πειράξετε. Σε κάθε περίπτωση, με τις τιμές των Macbook Pro Retina να κυμαίνονται από 2.5 μέχρι 3.5 χιλιάρικα, φροντίστε να είστε ξεκούραστοι, νηφάλιοι, να έχετε σταθερό χέρι και επαρκή φωτισμό.

    Πηγή : iFixit

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles