19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η IKEA φέρνει τα πάνω-κάτω με το app της!

    Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η IKEA, οι αγαπημένες Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Ζαρίφη μας έδειξαν αυτό που…ήδη γνωρίζαμε και περιμέναμε με χαρά, για 3η συνεχόμενη χρονιά! Το «επιπλέον περιεχόμενο» θα βρίσκεται και πάλι στους προϊοντικούς καταλόγους του ΙΚΕΑ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να «δείτε» τα έπιπλα που σας ενδιαφέρουν μέσα στο δικό σας χώρο, μέσω της οθόνης του κινητού ή του tablet σας, προτού τα αποκτήσετε!

    Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε το app του καταλόγου IKEA για το Android smartphone/tablet ή το iPhone/iPad σας και εκτός από την πρόσβαση στις πάνω από 300 σελίδες του, μπορείτε να δείτε videos που έχει δημιουργήσει η ομάδα του ΙΚΕΑ με ιδέες και προτάσεις για την καθημερινότητα και το σπίτι σας,  αλλά και τρισδιάστατες (360 μοιρών) απόψεις ειδικά διαμορφωμένων χώρων με προϊόντα και έπιπλα της εταιρείας, ώστε να βρεθείτε σχεδόν κυριολεκτικά «μέσα» σε αυτούς!

    ikea-app

    Σε έναν οποιονδήποτε έντυπο κατάλογο IKEA θα βρείτε το σύμβολο «+» στην επάνω γωνία περίπου 60 σελίδων του, με προϊόντα τα οποία μπορείτε να σκανάρετε για επιπλέον περιεχόμενο. Ανοίξτε το προαναφερθέν app, επιλέξτε το κουμπί σκαναρίσματος και κρατήστε τη συσκευή σας σε απόσταση 20-30cm από τη σελίδα του καταλόγου… άμεσα έχετε πρόσβαση στο «Επιπλέον Περιεχόμενο» για πάνω από 300 έπιπλα! Για τον ψηφιακό κατάλογο, απλά κάνετε κλικ στο σύμβολο «+».

    Και η «μαγεία» δε σταματά εδώ, αφού το app σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της κάμερας του τηλεφώνου ή tablet σας να τοποθετήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα έπιπλα μέσα στο χώρο σας, όπου θέλετε, αξιοποιώντας την τεχνολογία τoυ Augmented Reality! Έτσι, θα αποφασίσετε ευκολότερα ποιά έπιπλα ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο σας!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles