18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα ελληνικά καταστήματα ΙΚΕΑ απέκτησαν social WiFi χάρη στο Zoottle!

    Οι επισκέπτες των ελληνικών καταστημάτων ΙΚΕΑ μπορούν πλέον να συνδέονται δωρεάν στο WiFi με τη χρήση του Zoottle. Χάρη στη συνεργασία των δύο προηγούμενων εταιριών, οι επισκέπτες των ΙΚΕΑ μπορούν να συνδέονται στο WiFi δίκτυο και με ένα Like στη σελίδα του ΙΚΕΑ στο Facebook, να αποκτούν πλήρη πρόσβαση στο ίντερνετ για πλοήγηση σε διάφορα sites.

    zoottle ikea greece

    Αυτό που κάνει το Zoottle, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι με τη βοήθεια ενός router να δίνει εναλλακτικούς τρόπους πρόσβασης σε κάποιο ασύρματο δίκτυο WiFi. Έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε έναν κωδικό πρόσβασης, όμως υπάρχουν και τρόποι σύνδεσης χάρη σε κάποιο email ή με σύνδεση κάποιου Facebook ή Twitter λογαριασμού για Like και Follow αντίστοιχα.

    Επιπλέον, τα καταστήματα ΙΚΕΑ κερδίζουν κάποια εργαλεία με στατιστικά, δημογραφικά και ποιοτικά στοιχεία των επισκεπτών τους, αφού αυτοί μετατρέπονται από πελάτες των καταστημάτων σε fans. Σύντομα, το Zoottle θα διαθέσει νέα εργαλεία για προσωποποιημένες προσφορές χάρη στη συχνότητα σύνδεσης ή στα δημογραφικά στοιχεία ενός χρήστη.

    Το Zoottle αναμένεται σύντομα να επισυνάψει περισσότερες συνεργασίες με αντίστοιχα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, ενώ αυτή τη στιγμή στη χώρα μας χρησιμοποιείται σε πάνω από 100 εταιρείες. Τέλος, έχουν ήδη γίνει τα πρώτα βήματα επέκτασης του δικτύου πελατών του Zoottle στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή.

    Μάθετε περισσότερα για το Zoottle.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles