19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εικόνες “αποκάλυψης” στο launch trailer του Fallout 4!

    Το Fallout 4 είναι ένα game που θέτει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτέλεσει το απόλυτο game της φετινής χρονιάς, καθώς όλοι οι gamers το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Με λίγες μέρες να απομενούν για το επίσημο release του, η Bethesda επεφύλλασσε ένα δωράκι για τους fans, καθώς κυκλοφόρησε ένα επικό launch trailer του που είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό, από τις εικόνες αποκάλυψης που παρουσιάζει, αλλά και για την πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα που αποδεικνύει το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος του νέου Fallout.

    Fallout 4 2

    Στο τρίλεπτης διάρκειας trailer παρακολουθούμε μία δυστοπική εικόνα της κατεστραμμένης από τον πυρηνικό όλεθρο, Βοστώνης, ενώ παράλληα κατά τη διάρκεια του εν λόγω video κάνουν την εμφάνιση τους ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές του Fallout 4, οι οποίοι αναμένεται να παίξουν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας του Fallout 4. Επιπλέον, στο εν λόγω trailer έχουμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε ορισμένα από τα καταστροφικά όπλα του παιχνιδιού, αλλά και μερικούς από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς (mutants), οι οποίοι θα δυσκολέψουν τη ζωή των gamers. Το Fallout 4 θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC και δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω και το μόνο που σας συμβουλεύουμε είναι να καθίσετε αναπαυτικά και να αφήσετε το trailer καλύτερα να μιλήσει από μόνο του. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles