12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο

    Ο ιδανικός σύντροφος για τον λάτρη του home DIY, αλλά και για τον χομπίστα / τεχνικό υπολογιστών.

    Ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό δραπανοκατσάβιδο, που μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 24,90€ !!!

    Ενσωματώνει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που φορτίζει μέσω του συνοδευόμενου τροφοδοτικού. Έτσι σας παρέχει τη δυνατότητα να δουλέψετε anywhere, anytime χωρίς να απαιτείται τροφοδοσία 220V.

    Ένα πράσινο, ένα πορτοκαλί και ένα κόκκινο LED, σε εμφανές σημείο της συσκευής, σας ειδοποιούν σχετικά με τη στάθμη της μπαταρίας.

    Στη συσκευασία θα βρείτε 6 κεφαλές τρυπανιού διαφόρων μεγεθών και 17 κεφαλές κατσαβιδιού torx, ίσιες αλλά και σταυροκατσάβιδα. Με αυτό τον τρόπο καλύπτετε σχεδόν κάθε ανάγκη.

    Για μεγαλύτερη ευκολία, και φυσικά για πρόσβαση σε δυσκολότερα σημεία, υπάρχει και μία προέκταση που παρεμβάλλεται μεταξύ της συσκευής και της εκάστοτε κεφαλής.

    Εννοείται πως περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, για βίδωμα και ξεβίδωμα, αντίστοιχα, με 200 στροφές ανά δευτερόλεπτο. Μάλιστα, για να γίνει η δουλειά σας ακόμα πιο άνετη, περιλαμβάνει και ένα ισχυρό LED light στο μπροστινό τμήμα, κοντά στο σημείο όπου τοποθετούνται οι κεφαλές για να βλέπετε τι κάνετε!

    Δείτε και μία μικρή επίδειξη στο βίντεο που ετοιμάσαμε για σας! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, με μεγάλο βαθμό ευχρηστίας αλλά και φορητότητας. Είναι κατάλληλο για το σπίτι, το χώρο εργασίας, το εργαστήριο, ακόμα και για το αυτοκίνητο, σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε μικρές επισκευές.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και… ξεχάστε την κάρτα του τεχνίτη στο συρτάρι!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 24,90€ κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles