18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ILIFE A6. Ρομποτική σκούπα που καθαρίζει το σπίτι μόνη της (ακόμη κι όταν λείπετε) σε τιμή ευκαιρία!

    Πόσο σας έχει κουράσει το καθάρισμα του σπιτιού σας; Υπάρχει λύση και λέγεται ρομποτική σκούπα! Μπορεί κάποιες να είναι ακριβές, στο tomtop.com όμως βρήκαμε ένα μοντέλο σε τιμή που μπορείτε να αποκτήσετε.

    ILIFE A6-2

    Είναι η ILIFE A6, μία ρομποτική ηλεκτρική σκούπα με 5 λειτουργίες καθαρισμού (Auto, Spot, MAX, Edge, Mini-room) αλλά και δυνατότητα αυτόματης, αυτόνομης λειτουργίας. Ναι, μπορείτε να την προγραμματίσετε να καθαρίσει το σπίτι σας μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ακόμη κι αν λείπετε!

    ILIFE A6

    Με 72 χιλιοστά πάχος, η λεπτή ρομποτική ηλεκτρική σκούπα της ILIFE μπορεί να περάσει από το κάτω μέρος των περισσότερων επίπλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλακάκια δαπέδου, ξύλινο δάπεδο, μαρμάρινο δάπεδο και χαλί.

    Μία οικιακή συσκευή που πραγματικά θα διευκολύνει τη ζωή σας, ενώ διαθέτει φυσικά ενσωματωμένο αισθητήρα ανίχνευσης εμποδίων και σύγκρουσης. Το καλύτερο μπορεί …και να φορτίσει μόνη της, πηγαίνοντας στη βάση φόρτισης, όταν η μπαταρία (υψηλής χωρητικότητας 2600mAh) πνέει τα λοίσθια.

    ILIFE A6-5

    Αποκτήστε την ILIFE A6 στο tomtop.com με το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι YYMSM 41 δολάρια πιο οικονομική, δηλαδή μόνο 188,99 δολάρια.

    ILIFE A6-3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles