24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Industrial Light and Magic (ILM) γίνεται 40 ετών και το γιορτάζει με ένα απολαυστικό video!

    H Industrial Light and Magic (ILM), είναι η εταιρεία δημιουργίας οπτικών εφέ που έφερε την τέχνη του κινηματογράφου σε μία νέα εποχή, δίνοντας πνοή σε μοναδικούς κόσμους φαντασίας. Η ILM ιδρύθηκε από τον George Lucas το 1975 και η πρώτη της δουλειά ήταν να φέρει εις πέρας το όραμα του Lucas για το πρώτο Star Wars.

    Industrial Light and magic

    Από το 1975 μέχρι σήμερα η γνωστή εταιρεία μετατράπηκε σε έναν πραγματικό κολοσσό στον τομέα της δημιουργίας των κινηματογραφικών οπτικών εφέ, συμμετέχοντας σε ορισμένες από τις πιο ξακουστές και γνωστές παραγωγές του Hollywood. Η λίστα είναι πραγματικά τεράστια και περιλαμβάνει αξέχαστες ταινίες όπως το E.T., τa Back to the Future, τα Indiana Jones, το Terminator 2, τα Jurassic Park, τα Harry Potter, το Avatar και “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”. Το τελευταίο διάστημα που έχει περάσει στα χέρια της Disney δημιούργησε τα οπτικά εφέ των ταινιών Cloud Atlas, Avengers και Pacific Rim, ενώ ήδη έχει αναλάβει τα οπτικά εφέ για το World of Warcraft και φυσικά για το επόμενο Star Wars, το οποίο αναμένεται το Δεκέμβριο. Για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της, η ILM ανέβασε ένα video που απεικονίζει 40 χρόνια οπτικών εφέ και εξέλιξης σε ένα μόλις λεπτό! Δείτε το και ταξιδέψτε στη μαγεία του κινηματογράφου και της ILM, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles