16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    I’m A Soul Surfer ή όταν ο Gerard Butler έπεσε στα βράχια

    Σας λέει κάτι το Mavericks; Είναι το σημείο στη βόρεια Καλιφόρνια όπου κάθε χρόνο όλοι οι masters του surf συγκεντρώνονται για να δαμάσουν τα κύματα του Big Wave World Tour, και κυρίως του “The Jay”, που πήρε το όνομά του από τον Jay Moriarty, τον πρωταθλητή που βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 23 χρόνων. Η αγάπη του πρωτίστως για την θάλασσα και το surf και όχι αποκλειστικά για τη “νίκη”, τον κατέστησε το πρότυπο του “Soul Surfer”, αυτό δηλαδή που θέλει να αποτυπώσει ο Curtis Hanson (L.A. Confidential) στο φιλμ Of Men and Mavericks, που αναμένεται στις αίθουσες το Νοέμβριο από την Odeon.
    Και που στο οποίο ο πρωταγωνιστής Gerard Butler είδε το χάρο με τα μάτια του. Κυριολεκτικά… Ο Butler είχε ένα ατύχημα στη διάρκεια των γυρισμάτων που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, όταν χτυπήθηκε από πέντε διαδοχικά κύματα ύψους 6 μέτρων που τον έριξαν στα βράχια. Όταν ανασύρθηκε στην ακτή «είχε το απλανές βλέμμα του surfer που μόλις αντίκρισε το θάνατο».
    Παρακάτω θα πάρετε μία γεύση του τι εστί Mavericks, ενώ θα δείτε και τον ίδιο τον Butler να περιγράφει την πραγματικά ζόρικη στιγμή που πέρασε…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles