19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iMego Throne Cambo X1 headphones review

    Ψάχνεις στιλάτα ακουστικά, με τέλεια ποιότητα ήχου και δεν θες να δώσεις όλον τον μισθό σου; Η iMego έχει την ιδανική πρόταση για εσένα. Τα Throne Cambo X1 είναι τα ακουστικά που θα λατρέψεις! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είτε στο laptop σου, είτε στο κινητό σου ή ακόμα και στο MP3 σου. Οπουδήποτε δηλαδή υπάρχει ένα jack 3,5 χιλιοστών.

    iMego-Throne-Cambo-X1

    Έχοντας στα χέρια μου το Throne Cambo X1… ή μάλλον στα αυτιά μου μπορώ να πω πως δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο από ένα ζευγάρι ακουστικών. Στιλάτα; Ναι. Τα ακουστικά διατίθενται σε μαύρο ή άσπρο χρώμα και διαθέτουν στο πάνω μέρος μια πολύχρωμη λωρίδα, ενώ το εξωτερικό σημείο όπου βρίσκονται τα δύο ηχεία περιβάλλεται από ένα μεταλλικό γυαλιστερό κάλυμμα.

    Τα Throne Cambo X1 προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο με βαθύ μπάσο, ενώ το επιχρυσωμένο βύσμα δεν αφήνει ούτε ίχνος ποιότητας να ξεφύγει. Η μόνωση των ακουστικών είναι ικανοποιητική, αφού καλύπτουν ολόκληρο το αυτί και ποτέ μου δεν άκουγα τί γινόταν γύρω μου όταν τα φορούσα –με σήματα καπνού μου αποσπούσαν την προσοχή μου οι γύρω μου. :P

    Επίσης, δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για το μέγεθος των ακουστικών, μιας και μπορείς εύκολα να αυξομειώσεις την απόστασή τους από το στήριγμα κεφαλής. Όσο για το αν βολεύουν να τα φοράς; Πάνω από 3 ώρες τα είχα πάνω στο κεφάλι μου και όχι μόνο δεν ίδρωσε το αυτί μου, αλλά πολλές φορές ξεχνούσα και το ότι τα φοράω –πιο μαλακά μαξιλαράκια δεν γίνεται.

    Τα ακουστικά Throne Cambo X1 της iMego είναι μια όμορφη, ποιοτική και «value for money» πρόταση που δεν περνάει απαρατήρητη. Αν έχεις ψηθεί να τα πάρεις θα τα βρεις στην τιμή των 59,90€ στο e-boutique.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles