18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ημερολόγια 2013: Ένα φτηνό και χρήσιμο δώρο για τους φίλους σας

    Τα Χριστούγεννα προσφέρονται για ανταλλαγή δώρων, η εποχή, βέβαια, δεν ενδείκνυται για μεγάλες σπατάλες, ακόμη κι αν όλοι έχουμε τη διάθεση να πάρουμε κάτι σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

    Μία καλή, “έξυπνη” και συνήθως οικονομική επιλογή, ενόψει της νέας χρονιάς, είναι τα ημερολόγια, ένα πρακτικό δώρο για κάθε φίλο μας, είτε για το σπίτι, είτε για το γραφείο, είτε για να το κουβαλάει μαζί του παντού.

    Προσωπικά, είναι από τα δώρα που προτιμώ να κάνω κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ρίξω μία ματιά στην αγορά για να βρω αυτό που ταιριάζει στα γούστα και το στιλ κάθε φίλου μου.

    Τα καταστήματα Public, όπως μπορείτε να δείτε και στο site τους, προσφέρουν 159 διαφορετικές επιλογές ημερολογίων ενόψει της νέας χρονιάς, σε τιμές που ξεκινούν από τα 2 (!) και φτάνουν έως τα 38 ευρώ.

    Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Επιλέξαμε ένα ημερολόγιο του Κυρ με τίτλο “2013 με τον Κυρ: Κρίση και 13” που κοστίζει 18,89 ευρώ, καθώς και ένα με τίτλο “Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα” εμπνευσμένο από τη γνωστή ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου που κοστίζει 19,17 ευρώ.Υπάρχουν φυσικά εκατοντάδες άλλα για κάθε γούστο και βαλάντιο, από ημερολόγια μαγειρικής, έως αφιερωμένα στην ποίηση, το ποδόσφαιρο ή κάποια αγαπημένη ταινία. 

    Θα βρείτε ακόμη και “Ημερολόγιο Θετικής Σκέψης 2013 που κοστίζει 5,50 ευρώ για να διώξετε την κακή διάθεση και να σκεφτείτε λίγο θετικά.

    Μία επιλογή για όλους, λοιπόν, ενόψει του 2013, για δώρο ή ακόμη και για τον εαυτό σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles