16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ημερομηνία πρεμιέρας απέκτησε το Jurassic World 4

    Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ένα νέο φιλμ Jurassic World βρίσκεται στα σκαριά. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2025, γι’ αυτό είχαν επιταχυνθεί οι διαδικασίες παραγωγής.

    Σύμφωνα με το Deadline, αυτό έχει τώρα επιβεβαιωθεί, καθώς η Universal Pictures έχει ορίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας για τις 2 Ιουλίου 2025. Στο παρελθόν, είχε σημειωθεί ότι ο αρχικός συν-σεναριογράφος του Jurassic Park, David Koepp, θα γράψει το σενάριο για τη νέα ταινία. Τώρα, αποκαλύπτεται ότι το Studio επιθυμεί ο σκηνοθέτης David Leitch να αναλάβει την ταινία, και φαίνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων μαζί του.

    Το Jurassic World 4 λειτουργεί ως ένα είδος reboot. Δεν αναμένεται να επιστρέψουν αστέρες του Jurassic World, όπως ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard, ενώ οι αρχικοί πρωταγωνιστές του Jurassic Park όπως οι Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum επίσης δεν προβλέπεται να εμφανιστούν. Λέγεται ότι η ταινία θα φέρει μια “εντελώς φρέσκια προσέγγιση” στο σύμπαν της σειράς. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή παραμένουν άγνωστες.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 6 ταινίες που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles