21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κάνατε λάθος στο iMessage σας; Ίσως μπορείτε να το διορθώσετε (στο μέλλον)!

    Έχει έρθει για όλους μας η στιγμή που στείλαμε ένα λάθος SMS, βλαστημώντας μόλις το είδαμε να φεύγει και γνωρίζοντας πως δε μπορεί να γυρίσει πίσω, αφού πατήσαμε το «Send». Ειδικά οι χρήστες του iPhone που ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από τα λάθη του «autocorrect» θα έδιναν τα πάντα για να μπορούν να διορθώσουν τα μηνύματά τους, πριν φτάσουν στον παραλήπτη αλλά αφού έχουν σταλεί. Ίσως, σύντομα, να μπορούν.

    imessage-correct-1

    Μια νέα πατέντα της Apple δώθηκε στη δημοσιότητα και περιγράφει ένα τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί να διορθώνει το μήνυμά του, αφού το έχει στείλει. Για ελάχιστο χρόνο μετά την αποστολή ο χρήστης θα μπορεί να πατήσει το πλήκτρο της «διόρθωσης», αν στα πεταχτά ανακαλύψει κάποιο λάθος στα γραφόμενά του. Αν δεν αντιδράσει τότε το μήνυμα αποστέλλεται κανονικά, ενώ η «περίοδος χάριτος», αυτή, είναι τόσο μικρή που δεν καθυστερεί σημαντικά την άμεση επικοινωνία στην οποία έχουν συνηθίσει οι χρήστες του iMessage.

    Το αν η τεχνολογία αυτή πάρει σάρκα και οστά, δε το γνωρίζουμε, ούτε το πότε θα τη δούμε στο iPhone φυσικά. Ωστόσο, θα ήταν σίγουρα ένα τρομερό βοήθημα για τους αφηρημένους ή βιαστικούς χρήστες και θα έλυνε ένα χρόνιο πρόβλημα που όλοι έχουμε με τα SMS μας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles