12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Imilab 1080p webcam Hands-on Review: “Για ποιοτικά video conferences”!

    Οι webcam αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, ειδικότερα τώρα που χρειάζεται να κάνουμε συχνά video conferences και σχεδόν όλοι είμαστε από Zoom σε… Zoom Meeting. Για αυτό και η Full HD webcam της Imilab, η οποία είναι σχεδιασμένη για να συνδέεται σε desktop υπολογιστές είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει όλους εκείνους που επιθυμούν εξαιρετική εικόνα και εντυπωσιακά features. Για πάμε όμως να δούμε τι έχει να σας προσφέρει και πιο αναλυτικά…

    Τροφοδοτείται μέσω USB καλωδίου και συνδέεται μέσω Wi-Fi, ώστε να παρέχει ασύρματη συνδεσιμότητα, κάτι που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Προφανώς έχει ανάλυση 1080p, ενώ ένα από τα δυνατά της χαρακτηρισιτκά είναι ότι εφαρμόζει αυτόματη διόρθωση ισορροπίας λευκού και χρωμάτων. Το κύριο χαρακτηριστικό της βέβαια είναι η ευελιξία της, καθώς μπορείτε να την τοποθετήσετε επιτραπέζια, να ρυθμίσετε την κλίση της, ή μπορείτε να την κρεμάσετε πάνω στην οθόνη σας ώστε να βρίσκεται στη συνηθισμένη θέση μιας… selfie κάμερας!

    Μπορεί να κάνει λήψη 2MP φωτογραφιών και από πλευράς ήχου, διαθέτει μικρόφωνο με εμβέλεια 10 μέτρων και αυτόματη μείωση θορύβου, ώστε οι συνομιλητές σας να σας ακούνε καθαρά. Επιπλέον, μπορεί να βιδωθεί και πάνω σε τρίποδο καθώς διαθέτει το universal σπείρωμα, οπότε σας δίνει ακόμα μια επιλογή όσον αφορά την τοποθέτησή της.

    Η Imilab 1080p webcam είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα έναντι €34,5.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles