21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βαρεθήκατε να είστε με το μέρος του Batman; Στο Arkham Underworld θα περάσετε στη “σκοτεινή” πλευρά!

    Στο 99% των games που αντλούν την έμπνευση τους από το σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη Batman, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του γνωστού ήρωα της DC και “δουλειά” τους είναι συνήθως να απαλλάξουν το Gotham City από τα διάφορα κακοποιά στοιχεία που λυμαίνονται την πόλη. Ωστόσο, με την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας Suicide Squad, από ότι φαίνεται οι κακοί της DC αναμένεται να βρεθούν στο προσκήνιο και αυτό είναι και το κεντρικό concept που πραγματεύεται το Batman: Arkham Underworld, καθώς για πρώτη φορά οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να υποδυθούν τους κακούς του αγαπημένου σύμπαντος της DC, ελέγχοντας την Harley Quinn, τον Scarecrow, τον Mr. Freeze και αρκετούς άλλους super heroes, οι οποίοι σίγουρα δεν φημίζονται και για την τόσο «καλή» διαγωγή τους.

    Arkham Underworld 1

    Το Arkham Underworld, που τα γεγονότα που περιγράφονται στο story του διαδραματίζονται λίγο καιρό πριν τοArkham Asylum της Rocksteady, πρόκειται για ένα free-to-play action-adventure mobile game, το οποίο αποτελεί δημιούργημα της Turbine, της εταιρείας ανάπτυξης που είναι γνωστή για την ανάπτυξη του Lord of the Rings Online. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι gamers να δημιουργήσουν το δικό τους συνδικάτο του εγκλήματος στην πόλη του Gotham και για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να νικήσουν τους αντιπάλους ήρωες σε καταιγιστικέςPvP μάχες. To Arkham Underworld αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί αποκλειστικά σε iOS συσκευές και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η Android version του. Χωρίς αμφιβολία, το εν λόγω mobile game είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι και σε βάζει για τα καλά στο κλίμα του κινηματογραφικού Suicide Squad, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles