21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτή η απόδειξη ότι δεν ευθύνεται η μπαταρία για το φιάσκο του Galaxy Note 7;

    Η Samsung φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει την έρευνά της, όσον αφορά τα αίτια σχετικά με τις αναφλέξεις του Galaxy Note 7, οι οποίες οδήγησαν στη διπλή ανάκληση και τελικά στη διακοπή της κυκλοφορίας του. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε στα μέσα του τρέχοντος μηνός. Φήμες που κυκλοφόρησαν μόλις πριν από λίγες ώρες, υποστηρίζουν πως τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus θα εξοπλίζονται με μπαταρίες της Samsung SDI.

    galaxy-note-7

    Αν το όνομα σας θυμίζει κάτι, είναι γιατί οι μπαταρίες της συγκεκριμένης θυγατρικής της Samsung χρησιμοποιήθηκαν στο Galaxy Note 7 και θεωρήθηκαν υπεύθυνες για τις αναφλέξεις. Εφόσον όμως το Galaxy S8 είναι η συσκευή με την οποία η Samsung σκοπεύει να βγει από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, με όλες τις ελπίδες της να εναποτίθενται σε αυτό, όπως είναι φυσικό ο καθένας θα θεωρούσε πως η εταιρεία δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να χρησιμοποιήσει ξανά αυτές τις μπαταρίες, αν όντως το πρόβλημα με το φιάσκο του Galaxy Note 7 ήταν οι μπαταρίες.

    Να σημειωθεί, ότι η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες της στη σειρά Galaxy A του 2017, η οποία περιλαμβάνει τα Galaxy A3, A5 και A7. Το Galaxy A7 για παράδειγμα, έρχεται με μπαταρία των 3.600 mAh, αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη που συναντάμε στο Galaxy Note 7. Πιθανόν, η έρευνα να μην εντόπισε πρόβλημα στη μπαταρία. Άλλωστε πηγή από την Κορέα, υποστηρίζει ότι τα προβλήματα με το Galaxy Note 7 σχετίζονται με «στρατηγικό ελάττωμα», ό,τι και αυτό μπορεί να σημαίνει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles