17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτό το LG G5;

    Η LG, τις προηγούμενες ημέρες, ανακοίνωσε ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερα smartphones, τα οποία θα δούμε στο MWC 2016 της Βαρκελώνης. Ωστόσο, πρωταγωνιστής της έκθεσης για την κορεατική εταιρεία θα είναι το LG G5 που θα παρουσιαστεί εκεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

    LG G5 leaks-01

    Τώρα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα διαρροή ένα site στο Dubai που πουλάει μεταχειρισμένα προϊόντα έβγαλε προς πώληση μία συσκευή που ισχυρίζεται ότι είναι το LG G5. Η τιμή πώλησής της ήταν 2.500 dirhams (δηλαδή περί τα 680 δολάρια), ωστόσο αποσύρθηκε πολύ γρήγορα.

    LG G5 leaks-03

    Στις φωτογραφίες βλέπουμε την “υποτιθέμενη” νέα ναυαρχίδα από διάφορες πλευρές της. Έχει ένα λογότυπο του G5 στο πίσω μέρος της, dual-camera setup, αλλά και πλήρως μεταλλικό design.

    Από τη φωτογραφία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ωστόσο το ενδεχόμενο ύπαρξης δεύτερης βοηθητικής οθόνης στη συσκευή (στα πρότυπα του V10), όπως και η ύπαρξη ενός accessory slot για αφαιρούμενη μπαταρία.

    LG G5 leaks-02

    Σε κάθε περίπτωση, στις 21 Φεβρουαρίου στο event των Κορεατών θα μάθουμε τα πάντα για τη νέα τους κορυφαία πρόταση που φαίνεται πολλά υποσχόμενη!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles