19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι αυτό το Microsoft Surface Phone;

    Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το φημολογούμενο εδώ και αρκετό καιρό Microsoft Surface Phone και τα χαρακτηριστικά που αυτό θα διαθέτει. Η πτωτική πορεία που ακολουθεί η Microsoft, στο χώρο των φορητών συσκευών είναι ήδη γνωστή. Τα Windows 10 Mobile δεν φαίνεται να πείθουν τους καταναλωτές και βρίσκονται στη τρίτη θέση σε μερίδιο αγοράς, πίσω από το Android και το iOS. Εδώ έρχεται το Surface Phone, μια high-end συσκευή που λέγεται ότι θα αλλάξει εντελώς το κλίμα, έτσι όπως αυτό έχει διαμορφωθεί για τη Microsoft σήμερα. Είναι γεγονός ότι η σειρά Surface tablet έχει αποτελέσει μια λαμπρή εμπορική επιτυχία για την Microsoft. Ένα Surface Phone σίγουρα θα αποτελούσε κάτι το νέο στην αγορά, θα σηματοδοτούσε μια δυναμικότερη επιστροφή για τη Microsoft και ίσως να μαγνήτιζε το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

    surfaceh1

    concept-insertΈνας Πολωνός σχεδιαστής, ο Bartlomiej Tarnowski, δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες ορισμένα σχέδια για το πως φαντάζεται ότι μπορεί να είναι το φημολογούμενο Surface Phone. Αν και οι εικόνες που δημοσίευσε ξεφεύγουν από το design που είχαμε δει σε παλαιότερες αντίστοιχες φωτογραφίες, ωστόσο βλέπουμε ότι σε αυτές περιλαμβάνονται το πληκτρολόγιο Type Cover και το Surface Pen.

    Το Surface Pen θα μπορέσει να καταστήσει το Surface Phone ανταγωνιστικό και να το φέρει στο ίδιο επίπεδο με το Galaxy Note 7 της Samsung, το οποίο περιλαμβάνει και αυτό γραφίδα. Άγνωστο παραμένει σε αυτό το σημείο, πως ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στον κόσμο των smartphones, ειδικά όταν θα έχουμε και την οθόνη των 6 ιντσών. Παράλληλα, βλέπουμε ότι η συσκευή απεικονίζεται με πολύ λίγα bazels, κάτι που προτιμάται συχνά από πολλούς κατασκευαστές και αποτελεί μια σύγχρονη τάση της αγοράς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles