19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτό το νέο HTC Bolt smartphone;

    Εδώ και μερικές ημέρες, έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες που θέλουν την HTC να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία ενός νέου smartphone, το οποίο λέγεται ότι μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα. Ο λόγος, για το HTC Bolt smartphone, που μια πρόσφατη φωτογραφία που διέρρευσε μας επιτρέπει να αποκτήσουμε μια πρώτη άποψη για το πώς θα είναι η νέα αυτή συσκευή.

    bolt_hero-930x828-840x748

    Φαίνεται ότι το HTC Bolt αντλεί πολλά στοιχεία από το HTC 10, ενώ μπορούμε να διατυπώσουμε την άποψη ότι μάλλον η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της χωρίς την ύπαρξη κάποιας θύρας ακουστικών των 3.5 χιλιοστών. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μια συσκευή μεσαίου κόστους και όχι για μια ναυαρχίδα, ενώ πριν από μερικές ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι θα καταφθάσει με Android 7.0 Nougat και όχι με Marshmallow.

    Πρόκειται για μια συσκευή των 5,5 ιντσών με 3GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 64GB ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας micro SD. Στο πίσω μέρος, συναντούμε μια κάμερα των 18MP. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια πληροφορία στη διάθεσή μας για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles