16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι το Split το θρίλερ που θα μας θυμίσει τον παλιό καλό M. Night Shyamalan;

    Το Wayward Pines βοήθησε πολύ τον M. Night Shyamalan να ξαναβρεί τα πατήματά του και ποιος ξέρει ίσως το αμίμητο θρίλερ ραβδάκι του που είχε αγγίξει τα The Sixth Sense, Unbreakable, άντε και το Signs, μπορεί να εμφανιστεί και πάλι στα χέρια του σε επερχόμενη δουλειά του. Το The Visit της περασμένης χρονιάς δεν ήταν κακό, μάλιστα ήταν το φιλμ τρόμου με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2015, και αποτέλεσε επίσης δείγμα πως είναι στο σωστό δρόμο για την ανάκαμψη. Ωστόσο το ολοκληρωτικό comeback δεν αποκλείεται να γίνει με το Split που το trailer του σε αρπάζει κανονικά και δεν σε αφήνει.

    Screen-Shot-2016-07-27-at-11.15.51-AM

    Το φιλμ της Universal Pictures έχει για πρωταγωνιστή τον James McAvoy που υποδύεται έναν το λιγότερο θα τον αποκαλούσε κανείς ψυχάκια, που έχει αποκαλύψει στον ψυχίατρό του και τις 23 προσωπικότητές του! Το θέμα είναι πως ο Kevin δεν αλλάζει μόνο συμπεριφορά και ψυχολογία για την κάθε μία, αλλά αλλάζουν και σωματικά χαρακτηριστικά του. Το όλο θέμα θα πάρει ακόμα πιο διεστραμμένη τροπή όταν θα απαγάγει τρία νεαρά κορίτσια και θα τα μεταφέρει στα σκοτεινά υπόγειά του. Την ώρα που τα τρομοκρατημένα κορίτσια παλεύουν να επιβιώσουν, ο Kevin προσπαθεί να ελέγξει και τα 23 εγώ του, σε μία συνεχόμενη μάχη με τους δαίμονές του και ειδικά το “Τέρας” που είναι ο τρομακτικότερος όλων.
    Ο Shyamalan συναντιέται ξανά με τον παραγωγό του The Visit, Jason Blum (The Purge, Ιnsidious, The Gift) διατηρώντας το momentum της προηγούμενης συνεργασίας και δεν αποκλείεται να βρήκε τον άνθρωπο που θα τον βοηθήσει να επανέλθει δριμύτερος. Ο ίδιος έχει αναλάβει τα υπόλοιπα, δηλαδή σενάριο και σκηνοθεσία στην ταινία που αναμένεται στις 20 Ιανουαρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles