13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Info Quest Technologies: Νέες υπηρεσίες για το Service των Xiaomi Smartphones

    H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο και επίσημο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών, ενημερώνει για τη νέα υπηρεσία service, με κάθε αγορά smartphone της νέας σειράς Mi 10T.

    Οι καταναλωτές που θα προμηθευτούν τα Xiaomi Mi 10T ή  Mi 10T Pro, από οποιοδήποτε επίσημο κανάλι πώλησης -online ή offline- της Xiaomi στην Ελλάδα και θα ενεργοποιήσουν το smartphone τους εντός της επικράτειας, θα δικαιούνται κατά τους πρώτους έξι (6) μήνες μετά την αγορά,  μία (1) δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση αν απαιτείται της οθόνης  του smartphone, αρκεί η  φθορά / ελάττωμα να μην έχει προκύψει από σκόπιμη ενέργεια.

    Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 28 Ιανουαρίου 2022 για τα μοντέλα Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro και για επισκευή στο επίσημο service center της Xiaomi.

    Παράλληλα, μία νέα, δωρεάν υπηρεσία επισκευής για Xiaomi smartphones, η υπηρεσία Pick up & Return, ξεκίνησε τη λειτουργία της. Οι χρήστες των συσκευών Xiaomi έχουν πλέον τη δυνατότητα, σε περίπτωση βλάβης του smartphone τους, να αποστείλουν το smartphone τους με courier στο επίσημο επισκευαστικό κέντρο της Xiaomi της Info Quest Technologies  και αφού ολοκληρωθεί το service, να το παραλάβουν πάλι στο χώρο τους, χωρίς καμία χρέωση. Προϋπόθεση της υπηρεσίας είναι οι συσκευές να βρίσκονται εντός εγγύησης και να έχουν διατεθεί στην αγορά, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles